Bombusia
Fanka BB :)
My juz po rehabilitacji tatus zawiózł, przywiózł jest git.:-)
riba oczywiscie , ze pamiętam woreczki z napojami i ze słomką,
którą jak sie wbijało to część picia wylatywała,
to było pyyyszne !!!! a pamiętacie ryz preparowany był tez kolorowy swojego czasu, a gumy Donald były najsmaczniejsze
)))
andziu ojjj to dziwne masz mysli, jestes cała w strachu ciagle co???
natka ja bym na Twoim miejscu prosiła o rehabilitacje, bo sama mozesz nie dac rady wycwiczyc synka, to nie takie proste, Ty mozesz do niego gadac z jednego boku, a on za chwilke i tak ułozy sie jak mu pasuje, bo tak juz sie przyzwyczaił w końcu ma swoje 3 m-ce!!!
...my bedziemy miec jeszcze dodatkowo 10 nastepnych zabiegów, bo ja sama o to poprosiłam, bo nikt tak nie wymasuje Alanka jak pani rehabilitantka
;-)
pati ja nie pomoge co do pokarmów krowich, bo mój maluszek na nabiał reaguje b. dobrze
...ale jesli po tygodniu spróbujesz włączyc cos z krówki" to zauwazysz czy cos sie zmieniło u dziecka.
Luizko jak sie czuje dzis Piotrus???? spokojny, pobudzony???
riba oczywiscie , ze pamiętam woreczki z napojami i ze słomką,
którą jak sie wbijało to część picia wylatywała,
to było pyyyszne !!!! a pamiętacie ryz preparowany był tez kolorowy swojego czasu, a gumy Donald były najsmaczniejsze
andziu ojjj to dziwne masz mysli, jestes cała w strachu ciagle co???

natka ja bym na Twoim miejscu prosiła o rehabilitacje, bo sama mozesz nie dac rady wycwiczyc synka, to nie takie proste, Ty mozesz do niego gadac z jednego boku, a on za chwilke i tak ułozy sie jak mu pasuje, bo tak juz sie przyzwyczaił w końcu ma swoje 3 m-ce!!!
...my bedziemy miec jeszcze dodatkowo 10 nastepnych zabiegów, bo ja sama o to poprosiłam, bo nikt tak nie wymasuje Alanka jak pani rehabilitantkapati ja nie pomoge co do pokarmów krowich, bo mój maluszek na nabiał reaguje b. dobrze

Luizko jak sie czuje dzis Piotrus???? spokojny, pobudzony???

jak moze nie byc?? nie rozumiem. my musimy miec szczepienia co cztery tyg, dokladnie co do dnia.