Bombusia
Fanka BB :)
HEJKA!
Pajko no super, ze Sebcia ruszyły sliwki, oby tak dalej, a sok sliwkowy to jakiej firmy kupiłas????
MiriannaK nasz wczoraj skapował pełzanie do tyłu i poszedł pod kanape he he
GSC nie odstawiaj zupek tylko znów wprowadzaj stopniowo po pół słoiczka i podawaj owoce!
A u nas dzis nocka dosc przyjemna, jak zjadł o 23.30 mleko to potem zjadł dopiero o 5.30 no to jak na mojego nocnego głodomorka 6 h bez mleka to luksus,........... ale o 3 wypił 120 ml herbatki
i własnie jak tyyle wypił to juz dzis zrobił 2 kupki, czyli dopajac i jeszcze raz dopajac maluszki!!!!!!!!!
Kaszke tez polubił wczoraj i dzis dostał kasze z dodatkiem brzoskwiń ze słoiczka, smakowało ojjj baaardzo!
A M kupił Bobovity "krem z jabłek i sliwek suszonych" juro podam na deser , zobaczymy czy tez kupki bedą po tym ładne jak po Hippie!
Ponadto Alan juz jadł 2 x jogurt z Nestle, tez smakowało!
Pogoda okrutna!!!!!!!!!pada od rana, nawet M nie moze isc na spacer z dzieckiem grrrrrrrrrrrr!
Ja mam dzis gosci, siostra z M i córą sie stawiają, na pół roczku do Alanka no bo jutro kończy
Miłego dnia Mamuski
)))))))))
Pajko no super, ze Sebcia ruszyły sliwki, oby tak dalej, a sok sliwkowy to jakiej firmy kupiłas????
MiriannaK nasz wczoraj skapował pełzanie do tyłu i poszedł pod kanape he he
GSC nie odstawiaj zupek tylko znów wprowadzaj stopniowo po pół słoiczka i podawaj owoce!
A u nas dzis nocka dosc przyjemna, jak zjadł o 23.30 mleko to potem zjadł dopiero o 5.30 no to jak na mojego nocnego głodomorka 6 h bez mleka to luksus,........... ale o 3 wypił 120 ml herbatki
Kaszke tez polubił wczoraj i dzis dostał kasze z dodatkiem brzoskwiń ze słoiczka, smakowało ojjj baaardzo!
A M kupił Bobovity "krem z jabłek i sliwek suszonych" juro podam na deser , zobaczymy czy tez kupki bedą po tym ładne jak po Hippie!
Ponadto Alan juz jadł 2 x jogurt z Nestle, tez smakowało!
Pogoda okrutna!!!!!!!!!pada od rana, nawet M nie moze isc na spacer z dzieckiem grrrrrrrrrrrr!
Ja mam dzis gosci, siostra z M i córą sie stawiają, na pół roczku do Alanka no bo jutro kończy
Miłego dnia Mamuski

, trzeba było wiec zdemontować bo na 1 śrubie została i teraz mam tV przez starą ja świat antene pokojową. Monter dopiero nam we wt zamontuje i ustawi sygnałał wiec do wt mam tv jak w PRL-u ;-). nie dość ze 3 kanały łapiemy to jeszcze ledwo co widac. A ja jak siedze sama z małą to lubie jak tv czasem gra, to nie czuje sie taka sama w tym domu. A nie dość tego ta głupia antena nam komin poturbowała. Dobrze ze komuś na głowe nie zjechałą, albo na mojego kota

noz ku....a myslalm je wszystkie tam rozniose no od tego "podawania" mlody trzy razy zwymiotowal, do tego clay zgrzany ( u nas dzis 10 stopni na plusie a tam wszystkie okna pozamykane) nie ja sie nie nadaje na takie wizyty
oczywiscie jestem "wredna" synowa bo nie chce mlodwgo do babci dac na "sluzbe" czyt. od piatku do niedzieli
czy to jest cos tak strasznego i nie do przyjecia
nie mam potrzeby zeby dac do niej mlodego!