luizka4don
Fanka BB :)
Misssi- Kochana gratuluje!!!
A my dalej na dzialeczce pogoda wysmienita maly opalony juz (oczywiscie nie spiekam go heh ) Wogole stwierdzam ze Piotrus to naprawde grzeczne dziecko (odpukac) Zadowolony ze od rana do wieczora na dworzu na zmiane lazi podlewa siedzi w piaskownicy i w basenie o 13 w porze spania jedziemy wozkiem przejechac sie po dzialeczkach usypia po drodze i mam wtedy ok 3 h zeby sobie porobic rzeczy ktorych nie moge przy nim
Zasypia ok 21,45 i spi do 8 rano hehe tylko ja cos nie moge spac druga noc 4 h snu ;/
Tyle co u nas
Buziaki :*
A my dalej na dzialeczce pogoda wysmienita maly opalony juz (oczywiscie nie spiekam go heh ) Wogole stwierdzam ze Piotrus to naprawde grzeczne dziecko (odpukac) Zadowolony ze od rana do wieczora na dworzu na zmiane lazi podlewa siedzi w piaskownicy i w basenie o 13 w porze spania jedziemy wozkiem przejechac sie po dzialeczkach usypia po drodze i mam wtedy ok 3 h zeby sobie porobic rzeczy ktorych nie moge przy nim
Tyle co u nas
jak twoj drugi porod no i jak Czarus zareagowal na brata? jak znajdziesz chwilke to napisz wiecej
stwierdziłam że ciepło jest, Olo skonczył 20 miesiecy, jak go wysadzałam robił ładnie na nocniczek wiec trza spróbować. I mowie Wam dziewczyny że to jakas porazka jest.... przez te trzy dni Olo zrobił na nocnik siku dwa razy:-( reszta w majtki.... pampers był tylko zakładany na spanie i długie spacery. A tak smigał w samych majtach po domu. I niby mowi si i biegniemy na nocniczek, wysadzam i nic..... a za jakies 5 minut albo i nie kałuza.... i tak co 5 minut moze sobie sikac w majty i wcale nie przeszladza mu to:-( wołac nie woła:-( kilka razy sie zdazyło ze sam mi powiedział ze si robi a tak to ja sie pytałam.... Nie wiem czy to ma sens.... Tyle ze jak juz mu zdjełam pampka na te trzy dni to dzis jak wstał po spaniu to sie sam domagał zeby znowu pampersa zdjac, wiec nie bardzo chce juz w pieluszce chodzic.:-( Jutro jedziemy do mojej mamy na dwa dni wiec tam tez sobie bez pampersa bedzie chodził....