Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Drugi raz jestem w ciąży, ale dopiero tym razem odczuwam co to znaczy. Z Niki nie miałam żadnych objawów ani dolegliwości .. Może wiek robi swoje..ale cóż starość nie radość... W każdym razie teraz nie tylko mam dolegliwości, ale i większą schizę... :-)
niby powinnyśmy zachować spokój co?super, że u Was dziewuchy wszystko ok. Ja we środę wieczorem mam genetyka i sprawdzanie tego krwiaka. Generalnie boje sie jak cholera i chce, żeby ten czas szybko minął, bo różne straszne mysli mnie nachodzą ...ale to tak zawsze przed badaniem chyba, mam nadzieję, że mój podwójny strach zamieni się w podwójne szczęście....

Na ja też po badaniach,tak jak pisałam w odpowiednim wątku-wszystko ok!
Lekarz powiedzial,że dopiero od 4,5cm przeziernośc karku jest wiarygodna. Moj maluch ma 4,78 cmwięc się załapałam. Fikało to na wszystkie sposoby, między nóżkami jakiś "wyrostek"
ale lekarz stwierdził,że na obecnym etapie równie dobrze może to być chłopiec jak i dziewczynka,bo dziewczynce też tak odstaje.
Następna wizyta 23 lutego - obiecał,że określi już płeć. hehe...
Jestem spokojniejsza... teraz wiem,że wszystko będzie poprostu jak trzeba ! Wstępny termin mam na 8 sierpnia, ale podobno ostatecznie ustali to w 20 tygodniu.
Znowu muszę suwak przesunąć.

Witajcie kochane,
Pajeczko i Polianko gratuluję wam z calego serca....nie będę się rozpisywać później was nadrobię, bo od wczoraj wieczór mam wrażenie, że umrę. Głowa mnie tak boli, że chyba zwymiotuję....Całą noc się męczyłam:|(
Miłego dnia
możemy podać sobie łapki... choć mój małż mówi, że jestem "lepsza" w tej ciąży to ja czuję się pięć razy bardziej zeschizowana.....niby powinnyśmy zachować spokój co?