Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na porodówce spędziłam, więc teraz przy drugiej ciąży nic nie jest w stanie mnie wystraszyć, TYLKO oby nie CC
!!!!!Mama Aneta, super, że sprawa załatwiona (powiedziałaś, że powiedzmy, ale chyba raczej jesteś zadowolona).Kciuki nadal zaciśnięte, ze względu na Twoją jutrzejszą wizytę.
![]()
ja spedzilam na wywolaniu tylko 6 godz. i juz mialam coreczke na raczkach, powiem szczerze jak polozna mi powiedziala ze to juz a ja w znieczuleniu to mi sie smiac z niej chcialo, ale jednak miala racje 45 min i po porodzieszew sciagli w 36 i z 3cm rozwarciem chodzilam jeszcze 3 tyg, az do wywolania porodu bo szyjka zaczela sie zamykac- zeby bylo ciekawiej)
DO AgaS
No dokładnie miałam tak samo, jak przyszło do porodu to ani widu, ani słychu, wszystko stanęło, dopiero kroplówki i inne wspomagacze no i poszło. Ale "tylko "13 godzinna porodówce spędziłam, więc teraz przy drugiej ciąży nic nie jest w stanie mnie wystraszyć, TYLKO oby nie CC
!!!!!
I ja witam, oraz jesli juz kogos pominelam przez moja nieobecnoes to rowniez WITAM wszystkie nowe sierpnioweczki.Cześć dziewczyny! Mam termin na 30 sierpnia. Mogę dołączyć?:-)
inkaaa4, współczuję takiego lekarza.![]()
Mam nadzieję, że teraz już trafisz na znacznie lepszegoŻyczę oczywiście mnóstwo szczęścia na jutro, powodzenia, no i oczywiście trzymam mocno kciuki, żeby ta dr już została do końca ciąży i, żebyś była w pełni zadowolona.
Trzymam oczywiście także kciuki za następny egzamin, a dzisiejszej piąteczki serdecznie gratuluję:-)
nozki długie po mamusi