reklama

Sierpień 2010

reklama
A co myślicie Mamuśki o kalendarzu chińskim????
Wierzycie w te wyliczanki?????
Podobno w większości się sprawdza, ale podchodzić trzeba z rezerwą do tego:confused:!!!

Cześć dziewczyny ja o pomoc małą w czasie ciązy byłam na l4 pamietacie i teraz dostalam pasek poczta i wogole 100%mi nie policzyli;/zamiast 1400zł policzyli mi cos 900zł;/nie wiem co mam robić

Cześć dziewczyny ja o pomoc małą w czasie ciązy byłam na l4 pamietacie i teraz dostalam pasek poczta i wogole 100%mi nie policzyli;/zamiast 1400zł policzyli mi cos 900zł;/nie wiem co mam robić

Czy na pewno w dokumencie zwolnienia czyli ZUS ZLA miałaś symbol choroby "B", bo to oznacza ciążę???? Zadzwoń do swoich kadr czy kto tam się tym zajmuje i spytaj dlaczego tak się stało, jeśli to był pełny miesiąc to powinnaś dostać 100%, a jak część to ci wyrównają przy najtępnym wynagrodzeniu, musisz sprawdzić!!!!!!

Marc, a mieli zaświadczenie od Twojego lekarza o ciąży lub literkę "B" na zwolnieniu ZUS ZLA? Bo jeżeli tak, to należy Ci się za ten okres L4 100 % wynagrodzenia. Może zadzwoń do tego, co wyliczał paski i wyjaśnij sprawę. :tak:

Podobno w większości się sprawdza, ale podchodzić trzeba z rezerwą do tego:confused:!!!

Ja tak szczerze mówiąc nie wiem czy do końca wierzę. :baffled:
Kilku znajomym osobom się sprawdziło, a kilku nie. :sorry2:

reklama

Mi wyszła dziewczynka wiec jestem ciekawa bo ja czuje ,z e bedzie chlopaak:tak: pewnie sie okarze za pare tygodni to Ci powiem czy sie sprawdziło bo wierzyc nie wierze chyba:-p

Ja dzisiaj na obiad zapiekankę ziemniaczaną. Ogórkowej nie jadam za to ogórki iszone mniam:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry