reklama

Sierpień 2010

reklama
Ja tak szczerze mówiąc nie wiem czy do końca wierzę. :baffled:
Kilku znajomym osobom się sprawdziło, a kilku nie. :sorry2:[/QUOTE]

No właśnie ja też sprawdziłam wielu znajomym i się kurczę zgadzało!!!!!
Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!!

Ja tak szczerze mówiąc nie wiem czy do końca wierzę. :baffled:
Kilku znajomym osobom się sprawdziło, a kilku nie. :sorry2:

Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!![/QUOTE]

Jaka dziewczyna? Mogłabyś podać? :-)

Nie wiem sama co o tym myśleć , taka dziewczyna na necie wylicza od paru lat ludziom i mnie wyliczyła na bank syna, mnie też tak wyszło, ale nie wiem sama , musimy czekać do sierpnia to się dowiemy, bo z USG też różnie bywa!!!!!
Właśnie, okaże się jak nasze dzidziolki przyjdą na świat :tak:

Marc, walcz o swoje pieniądze. Niech sobie nie myślą, że może się uda...

Jaka dziewczyna? Mogłabyś podać? :-)[/QUOTE]

Trzeba wejść w tą stronę i do niej się pisze GOSIA 73 zresztą będzie widać
KAFETERIA - chiski kalendarz pci !!!!!!!!!!!!!!! - Forum dla kobiet - 33 strona
ona wylicza ludziom dawno do niej piszą, ale traktujcie to oczywiście z przymróżeniem oka:-)!
Odpisz czy ci się udało wejść na tą stronkę:-D!!!!

DO MARC!!!!
Słuchaj zadzwoniłam teraz do swich kadr i do księgowości i w dwóch Wydziałach powiedzieli mi, że wystarczy tylko zwolnienie z symbolem B, żadne zaświadczenia nie są potrzebne więc nie wiem o co u Ciebie chodzi, napisz jak się dowiesz, abyśmy my na przyszłość wiedziały jakby coś:confused:!!!!!!

z tym zaświadczeniem chodziło o to, że zaświadczenie, że byłam w ciązy na tamten czas chcieli w pracy to od lekarza wzięłam żaswiadczenie o ciąży

Jaka dziewczyna? Mogłabyś podać? :-)

ona wylicza ludziom dawno do niej piszą, ale traktujcie to oczywiście z przymróżeniem oka:-)!
Odpisz czy ci się udało wejść na tą stronkę:-D!!!![/QUOTE]

Na stronke weszłam, napisalam prośbę, zle cały czas "woła" mi o jakies hasło, ze nieprawidłowe, a przeciez chyba nie trzeba loginu i hasła, zeby zadac pytanie?? :-(

Zalogowałam się i juz jest OK :-) Dziękuję za info, Bombusiu :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Na stronke weszłam, napisalam prośbę, zle cały czas "woła" mi o jakies hasło, ze nieprawidłowe, a przeciez chyba nie trzeba loginu i hasła, zeby zadac pytanie?? :-(

Ja musiałam się zalogować , spoko!!!!

Zalogowałam się i juz jest OK :-) Dziękuję za info, Bombusiu :-)[/QUOTE]

Zalogowałam się i juz jest OK :-) Dziękuję za info, Bombusiu :-)[/QUOTE]
Bardzo proszę jak Ci odpisze to daj znać jakiej płci się masz spodziewać hi hi hi !

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry