Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mi wyszła dziewczynka ha ha fajnie by było chociaz jedna dziewczyna wywróżyła mi córke na poczatek roku szkolnego:-):-):-) a i z obrączki tez mi wychodzi dziewczynka ........
Czyzbym miała parke w moich dzieciach?????????????:-):-):-):-)

Co to znaczy z obrączki wychodzi?????
No szybciutko pisz o co chodzi. bo chyba nie znam????![]()

Nawlekasz obrączke na swoj włos albo nitke i dajesz pod lewą rękę jak bedzie sie kreciła w kółko - dziewczynka jak pionowo to chłopak
U mnie z obrączki wyszedł chłopak z chińskiego dziewczynka![]()
Normalnie juz ide sprawdzić:-)
"Gdy obrączka się waha...
A my nie chcemy znać płci dziecka!
Masz dosyć tej loteryjki wyssanej z palca? Spróbuj czegoś jeszcze bardziej bezpodstawnego: tym razem w kategorii czary - mary. Pamiętasz wczesnoszkolne wróżenie, ile lat będziesz miała wychodząc za mąż? Żeby orzec płeć twojego płodu, też potrzebujesz obrączki (tym razem własnej, a nie mamy, czy starszej siostry - chyba że tylko takie masz do dyspozycji) i nitki. Jeśli obrączka zawieszona na nitce przed twoim brzuchem zacznie kręcić się w kółko, urodzisz chłopca. Natomiast jeśli zacznie wykonywać ruch wahadłowy - dziewczynkę. Prawda, że logiczne?"
Cytat ze strony Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka
to najwidoczniej są dwie z obrączką bo tutaj kręcisz nad brzuchem a ja znam nad lewą ręką