• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

witam się kobiety po krotkiej przerwie!

męczę się ostatnimi dniami straszliwie - wczoraj cały dzień zakupy, dziś pracuję od rana nad papierami firmowymi..... padam na pyszczek..

do tego smak mi się zepsuł i wszystko jakieś jałowe mi się wydaje....

nie miałam siły nadrabiać Waszych postów, może jutro się poprawię chociaż przy Waszej produkcji będzie ciężko i potrzeba by na to całego etatu dodatkowo ;-);-)
Buźka!

reklama
Jeszcze na M. muszę poczekać.
Zawsze to on czeka na mnie, a dziś na odwrót. :-D
Przy takiej pogodzie, to aż miło się dotleniać :tak:
Milusiu, w takim razie i ja Tobie życzę miłego spacerowania, bo pewnie się miniemy, ja wrócę, a Ty pójdziesz :-)

A ja właśnie wróciłam ze spacerku i zakupów :-)
nakupowałam sobie nowe ciężarne ciuszki :-D a co tam:-D:-D jak szaleć to szaleć :-D u mnie dziś było nawet fajniutko 10 stopni :tak:
idę coś przekąsić ;-)

Bu a ja nie moge wychodzic :-(przez to L4:-(jeszcze tylko do 24 wytrzymac masakra nie wiem jak ja to zrobie. Mam nadzieje, ze przynajmniej w weekendy zus nie chodzi z kontrolami:szok:

reklama
ja dzisiaj "lecę w kulki" tzn. cały dzien turłam filcowe kuleczki na koraliki i kolczyki...Jestem strasznie szczęśliwa, bo 21.02 mam -nazwijmy to - wystawę swojego rękodzieła :) no i teraz staram sie jak najwięcej zrobić.

AAA!!! dzisiaj doszedł do mnie rogal- zamówiłam z allegro. Jak na razie do siedzenia- rewelacja- jutro napisze jak wrażenia po naszej pierwszej wspólnej nocy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry