• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Bu a ja nie moge wychodzic :-(przez to L4:-(jeszcze tylko do 24 wytrzymac masakra nie wiem jak ja to zrobie. Mam nadzieje, ze przynajmniej w weekendy zus nie chodzi z kontrolami:szok:

Nie w weekendy ZUS ma wolne i nie chodzi na kontrole, ponadto po 15tej w tygodniu też nie chodzi, bo tylko w godzinach pracy urzędu:):-)

Tak czytam Mamuśki, że wy już sporo tych ubrań ciążowych pokupowałyście, :-)a ja nic, no zero, nosze swoje ciuchy, chyba rosną ze mną, bo wiem że na bank przytyłam. Ale ta pogoda mnie dołuje na zakupy i cały czas mówię, ooo jak się ociepli to kupię, a na Allegro nie umię, bo nie potrafię bez przymiarki czegoś kupić choćby to był na bank mój rozmiar:no:!!!! No nie kupię i już:baffled:!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie w weekendy ZUS ma wolne i nie chodzi na kontrole, ponadto po 15tej w tygodniu też nie chodzi, bo tylko w godzinach pracy urzędu:):-)

no tom ładnie :-p bo sie boje troche wychodzic z domu bo jakby wpadki na kontrole to każą zwracac kase:baffled: a mi od tego siedzenia w domu to jopla dostaje

Tak czytam Mamuśki, że wy już sporo tych ubrań ciążowych pokupowałyście, :-)a ja nic, no zero, nosze swoje ciuchy, chyba rosną ze mną, bo wiem że na bank przytyłam. Ale ta pogoda mnie dołuje na zakupy i cały czas mówię, ooo jak się ociepli to kupię, a na Allegro nie umię, bo nie potrafię bez przymiarki czegoś kupić choćby to był na bank mój rozmiar:no:!!!! No nie kupię i już:baffled:!

ja nie chodze na zakupy kupuje na allegro i do mnie przynoszą :-pwiesz to jak ja to mowie obcja dla leniwca:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZIEWCZYNKI A TUTAJ COS DLA NAS CIEKAWSKICH ;-)
Chłopiec czy dziewczynka - Ciąża - arykuł

ja juz jestem taka ciekawa co bedzie :) nie zebym chciala chłopca, albo dziewczynke, ale chciałabym wiedziec, zeby mówic on albo ona a nie ono

No poczytałam ,ale z ta obrączką to jest dziwne. Mój syn mówi mamuń przeciez ta obrączka to się będzie kręcić jak nią poruszasz, jak zakręcisz to wiadomo, że w kółko, a jak momachasz to wiadomo, że jak wachadło.
No i dał mi do myślenia, bo właściwie to jak ruszyć tą obrączką, aby nie mieć na to wpływu????:confused: Dziwne:shocked2:!!!!!

Wróciłam :-)
Jak wyszłam to po 5 minutach zaszło słoneczko :-(
Ale spacerek ponad godzinny był :tak:
Teraz jeszcze spałaszowałam talerzyk zalewajeczki :-p Gar zrobiłam jak na dwa dni, a tu już prawie nie ma, a dzięki komu...:cool2::-p;-)

u mnie identycznie. brzuchol niby juz mam, a spodnie są ok. nie wiem jak to sie dzieje, ale moze wynika z tego, ze kilka miesiecy przed ciążą schudlam ok. 6 kg, a spodni nowych nie kupowałam, bo wiedziałam, co sie bedzie świecić :P
i tez nie cierpie ciuchow kupowac na allegro. a na tradycyjne nie mam ani czasu, ani chęci, ani hajsu za bardzo ;). jak trzeba bedzie, to sie wybiore, bo siła wyższa. a narazie jest ok :)

reklama
hmm a ja od wczoraj sluchacie sznupie po szawkach w poszukiwaniu czegos ciekawego do jedzenia:szok::-D teraz zjadłam 4 kosti czekolady:-p jest mi niedobrze, ale dalej jestem głodna:sorry2: a opiero zjadłam 2 talerze zapiekanki:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry