Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja nie będę kręciła, bo nie mam obrączki. ;-)
No dziewczynki, właśnie wsuwam zalewajeczkę. Coś mi dzisiaj późno obiadek wyszedł, ale za to jaki
Która chętna? Zapraszam :-)
Aaaa, to także życzę smacznego :-)A ja właśnie z synem wsuwam ogórkową , smacznego!!!!
Nie wiem czy to nie przed odstawienie Femiferalu (2 tabletek), bo tam byłą witamina B6, która podobno działa na mdłości
A muszę dla Basi obiad ugotować... Barszcz czerwony, a ja w ciąży nie mogę znieść buraków

Cześć dziewczyny ja o pomoc małą w czasie ciązy byłam na l4 pamietacie i teraz dostalam pasek poczta i wogole 100%mi nie policzyli;/zamiast 1400zł policzyli mi cos 900zł;/nie wiem co mam robić
"Gdy obrączka się waha...
A my nie chcemy znać płci dziecka!
Masz dosyć tej loteryjki wyssanej z palca? Spróbuj czegoś jeszcze bardziej bezpodstawnego: tym razem w kategorii czary - mary. Pamiętasz wczesnoszkolne wróżenie, ile lat będziesz miała wychodząc za mąż? Żeby orzec płeć twojego płodu, też potrzebujesz obrączki (tym razem własnej, a nie mamy, czy starszej siostry - chyba że tylko takie masz do dyspozycji) i nitki. Jeśli obrączka zawieszona na nitce przed twoim brzuchem zacznie kręcić się w kółko, urodzisz chłopca. Natomiast jeśli zacznie wykonywać ruch wahadłowy - dziewczynkę. Prawda, że logiczne?"
Cytat ze strony Chłopiec czy dziewczynka? Odgadnij płeć dziecka
Też prawda.Witam,
Marc, ale to jest 100 % średniej z 12 miesięcy, także jeżeli w ostatnim czasie miałaś podwyżkę to do wyliczenia wejdzie Ci parę miesięcy z niższą kasą...
Także Marc, daj znać co i jak 
Witam,
Marc, ale to jest 100 % średniej z 12 miesięcy, także jeżeli w ostatnim czasie miałaś podwyżkę to do wyliczenia wejdzie Ci parę miesięcy z niższą kasą...