polianno życzę ci wszystkiego o czym Twoje serce marzy...

Szczęśliwych i słonecznych dni w Waszej rodzince...
milusia trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę...może zobaczysz jakiej płci jest dziecko...

Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej i że wypoczęłaś;-)
Pajkaa gratuluję syna...

Moja teściowa równiez ma dwóch synów więc liczy na wnuczkę...ale jestem pewna że co się nie urodzi to będzie szczęśliwa...moja mama ma dwie córki więc będzie prze szczęśliwa jeśli pojawi się wnuk

Tak to juz bywa, nie przejmuj się...
Bogusia86 od 6tyg jestem na l4 mimo bezproblemowej ciąży...po prostu uważam że mogę to wykorzystać odpocząć i nauczyć się prowadzić dom, a praca w banku jest stresująca więc wolę być w domku...natomiast dzięki temu nadrabiam zaległości towarzyskie

marulka z tego co wiem to kremy są nie wskazane...ale na przykład picie soczków marchewkowych na pewno wpłynie korzytsnie na Twoją i dzieciątka cerę...ja właśnie dziś w sokowirówce zrobiłam sok marchewka-seler;-) Boskie..
Zresztą mam dodatkowy problem...mimo raczej ciemnej karnacji mam uczulenie na słońce

Więc w lato tym bardziej przy ciąży będę musiała uważać...aż się boję...pokrzywka, swędząca skóra..to będzie masakra...po jakims czasie skóra się uodparnia i jest dobrze...zobaczymy jakie będzie te lato...
A ja dziś ugotowałam placki po węgiersku hmm pycha