Black_Opal
Fanka BB :)
Esch a czy Ty brałaś może duphaston albo lutkę?? tak od 16 - 25 dc?? Ja brałam i ostatnią tablętkę wzięłam w dniu kiedy była implantacja (teraz wiem że to było to bo wtedy myślałam że się zatrułam).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja już po pierwszej wizycie. Maluch ma 4mm prawie i widziałam bijące serduszko. także wszystko jest super.
No to jestem... wyczekalam sie strasznie dlugo. Mialam usg: endo piekne 17mm, doktorek dpatrzyl sie czegos co przypominalo pecherzyk.
Joowi, Esch, Natka super że widziałyście już swoje fasolki i że wszystko jest wporządku!!! :-):-):-) jak ja się nie mogę doczekać swojego usg!!!i ja już po wizycie , pierwsza fotka maleństwa już jest i widać całe 2,2mm długośći ciąża żywa i pojedyncza bo coś mnie bliźniaki prześladowały :-)

my też narazie odpuściliśmy....wolimy dmuchać na zimne...wytrzymamy kilka tygodni dla fasolkia ja sie boje uprawiac sexnaczytalam sie ze w pierwszych tyg ciazy przez orgazm czyli skurcze miesni moze dojsc do poronienia
tez mi sie juz chce ale sie cykam....:-(

Marzenixx my tez na razie odpuscilismy ale mysle ze w styczniu to nie podaruje mezusiowia ja sie boje uprawiac sextez mi sie juz chce ale sie cykam....:-(

Pryznam, że my też sobie odpuściliśmy, podobno lepiej poczekać, aż w 10 tyg wytworzy się wartsa ochronna, która będzie chronić dzieciątko...Marzenixx my tez na razie odpuscilismy ale mysle ze w styczniu to nie podaruje mezusiowi![]()