Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, chcialabym
super kobietki że dobre wieści po wizytach i USG :-):-)
fiufiu żaden wstyd ja tak poznałam mojego meża i w tym roku będziemy obchodzić 5 rocznicę ślubu![]()

:-)
Mam nadzieję, że wizyty częstsze nie będą potrzebne 

Leżę i leżę i coraz bardziej mi się oczy zamykają ;-)Oj ciężka przeprawa przed Tobą,podziwiam spokoju.Będzie dobrze,a nagroda słodka;-)Witam , ja juz po wizycie-:-) nie mam zadnych nowych wiadomosc, ale to chyba dobrze- bo oznacza ze nie mam nawet tych zlych. Teraz ma wizyte za 4 tyg, (po zatym ze od przyszlego poniedzialku bede jezdzic na zastrzyki z progesteronem) wiec poraz pierwszy bede sie czuc jak normalna kobieta w ciazy - normalna wizyta co 4 tyg. dziewczyny ja w poprzedniej ciazy mialam tych wizyt full i troche tzn. zawsze co 2 tyg. pozniej juz co tydz. do teg co 2 tyg. usg dopochwowe, szpital, lozko, a po 30tyg na dodatek 2 razy w tyg. ktg itd itp- oooo moze teraz bedzie troche normalniej, chcialabym
))
Nie czytalam Was i pewnie nadrobie to wieczorkiem z dokladnoscia ,ale teraz musze ruszyc w allegro iu powystawiac aukcje, bo mnie klijeci scigaja))
już wklejam :-)
w kuchni nie mam za jasno o tej porze ;-)
na żywo i tak lepiej wyglądają
![]()