reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam! Jestem tu nowa :) Miałam trudne początki ciąży, ale powoli wychodzę na prostą!! Żeby nie zapeszyć nie zaglądałam na żadne fora itp., Wraca wiara ze wszystko sie uda w miare jak rośnie brzuszek i jeszcze cos tam bulgoczewięc się aktywizuje. To moja I ciąża.. po prawie 7 latach małżeństwa i 2 latach świadomych starań! I co? Jak sobie totalnie odpuściałam ciśnienie na dzidzie to zaszłam raz dwa!! Chocią codziennie się boję, to mam coraz więcej siły i wiary i w koncu mogę się chyba zacząć cieszyć z innymi, nie? Mam termin na 08.08.2010 - już bym chciała lato!!!!!!!!! fajnie sie poczułam jak uświadomiłam sobie ile nas jest i że tyle kobitek przechodzi podobne odczucia, problemy miniej lub bradziej przyziemne. Fajnie będzie być jedną z Was - Nas. Pozdrawiam ciepło !!

gratuluje i witam wśród sierpniówek

nie wytrzymuje dziewczyny jak mnie boli brzuchol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( nie mogę się nawet wyprostować:no: jak tak dalej będzie jadę do szpitala

Shyla a gdzioe Cie dokładnie boli??

nie brałam nic :no: boli mnie raz z prawej raz z lewej a jak nie po tych stronach to po środku , i mam uczucie jakby mokrości:confused:

Cześć dziewczyny, przeczytałam wszystkie posty, ale nie dam rady się odnieść do każdej z Was.

jedz nie czekaj dluzej- dla pewnosci.
trzymajcie kciuki- ide do endokrynologa i troche sie denerwuje. dam znac jak wroce.
Oczywiście i ja trzymam mocno kciuki:tak::-)
nie brałam nic :no: boli mnie raz z prawej raz z lewej a jak nie po tych stronach to po środku , i mam uczucie jakby mokrości:confused:
Shyla, nie zastanawiaj się, tylko zmykaj do szpitala.

A ja cały dzień na nóżkach, po mieście, w domku miałam trochę roboty, no i minął cały dzionek.
Teraz padam i idę się położyć :tak::-) Będę później :-)
Buziaki :-)

Shyla - zdecydowanie zmykaj do szpitala. Ja miałam taki ból w 17 tygodniu w tamtej ciąży , nie mogłam ruszyć nogami i bolało jeszcze 2 dni w szpitalu. Dostałam duphaston i nospe. Wszystko skonczyło sie jak widać, ale warto być pod kontrolą lekarza w takich sytuacjach.

reklama

Shyla jedź lepiej do szpitala lepiej jechac o jeden raz za duzo nawet jakby to o niczym nie miało świadczyc. Trzymam kciuki

Polianna ja tak widze, ze gonie Cie z moim terminem co usg to inaczej wychodzi :)))

Do góry