• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Ja pewnie zaczne szkołe rodzenie po 20 kwietnia. Tez jakoś tak mi powiedzieli ze po 25 tc. u mnie 11 spotkań kosztuje 300 zł. Nie jest to tanio ale chce pochodzić.
Śliczne ciuszki kupiłyscie dziewczyny ja zaczne w przyszłym tygodniu jak już będę znała płeć.
Z tym bezdechem ja czegos takiego nie mam. Mam za to inna dolegliwośc ktora przeszkadza mi spac hehe jak leze na prawym boku (bo z tej strony lezy mój chłopak, wiec robie to niekontrolowanie) to strasznie cierpnie mi prawa doga no i sie budze i potem 3 godzinki na ułozenie sie niestety a jak zasne to budzik do pracy.
Zaczynam bac sie co bedzie w następnych miesiącach jak juz teraz mam jakies dolegliwości.
pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pewnie zaczne szkołe rodzenie pod koniec kwietnia. Tez jakoś tak mi powiedzieli ze po 25 tc. u mnie 11 spotkań kosztuje 300 zł. Nie jest to tanio ale chce pochodzić.
Śliczne ciuszki kupiłyscie dziewczyny ja zaczne w przyszłym tygodniu jak już będę znała płeć.
Z tym bezdechem ja czegos takiego nie mam. Mam za to inna dolegliwośc ktora przeszkadza mi spac hehe jak leze na prawym boku (bo z tej strony lezy mój chłopak, wiec robie to niekontrolowanie) to strasznie cierpnie mi prawa doga no i sie budze i potem 3 godzinki na ułozenie sie niestety a jak zasne to budzik do pracy.
Zaczynam bac sie co bedzie w następnych miesiącach jak juz teraz mam jakies dolegliwości.
pozdrawiam :)

To Ty masz 11 spotkań za 300 zł a ja mam 4 spotkania po 2 h za 250 szok normalnie

Niestety ja nie będę rodzic w miescie gdzie mieszkam wiec mi wszystko jedno gdzie pojde do szkoły. Ta podobno jest ok. Podjelismy decyzję że będę rodzic w Wawie a do wawki mam aż 300 km wiec tam do szkoły nie ma szans

To chyba jestem wyjątkiem, bo się nie wybieram do szkoły rodzenia-serio:) Mam sporo koleżanek położnych (z różnym stażem, bo część to koleżanki moje, a część-przyjaciółki mojej mamy), i kiedy je pytałam, czy warto, to żadna nie powiedziała, że koniecznie tak. Generalnie odpowiadały, że mądra mama (hehe-ale się poczułam:)) większość sama doczyta, a jeśli podczas porodu będzie współpracować z położną, to nie będzie problemu. Fakt, mam to szczęście, że na bank któraś z nich przy mnie będzie w tych ważnych chwilach, więc będę czuła się pewniej i bezpieczniej, no i że zawsze mogę zadzwonić czy się spotkać i o wszystko, co mnie gryzie, wypytać. Ale jestem bardzo zainteresowana tym, co się będzie działo u Was na zajęciach, więc koniecznie informujcie!:)

Aha-tak mi się przypomniało w sprawie butów kupowanych przez allegro-ja mam niestety tak wąską stopę, że za nic się tego nie da wymierzyć...i większość jest na mnie po prostu za szeroka:( Ale ciuszków ciążowych (i okazji:)) to prawdziwa kopalnia:)

[FONT=&quot][/FONT]

Hej dziewczyny :-)
Dzionek zaliczony, choć mroźny i brzydki...
Co do szkoły rodzenia to ja mam dzwonić w 26 tygodniu ciąży na zapis :tak:
Jest 8 spotkań i cała szkółka całkowicie za darmo i przy szpitalu, w którym chcę rodzić, więc jestem bardzo zadowolona :tak::-)
Super, że dzisiejsze wizyty zaliczone i z dzidziusiami wszystko w porządku. Niestety czasem się trafi tak, że nie będziemy zadowolone z wizyty, ale najważniejsze, że z dzieciaczkami wszystko super :tak:
Mysza84, gratuluję Ci serdecznie kochana :-) Dbaj o Was :-) Bardzo się cieszę :-)
Shyla, gratuluję synusia :-) Dopisywać na listę czy jeszcze zaczekać? ;-)
Pajeczko, super te cudeńka są :tak::tak::-) Co do bezdechów, to niestety nie pomogę :zawstydzona/y:
Aga, prezenty dla bliźniaków śliczne :tak::-)
Wszystkie Was dziewczyny gorąco pozdrawiam, a teraz skoczę pod pierzynke, bo zimno mi jest bardzo ;-):-D
Buziaki :-)

ijeszcze kupiłam takie niekóre bo wszystkich Wam nie wkleje :P
alhut1.jpg

4goodl.jpg

jak bedzie dziewczynka to trudno:P
21afkub.jpg

x4ejph.jpg

2ngvqdd.jpg

vmvghw.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama