Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. 
przecudne zwierzaczki :-)kiedys dziewczyny pisałam wam o moich wierzakach
więc zamieszczam ich zdjęcia)))) oczywiście nie wszystkich bo by miejsca brakło
przecudne zwierzaczki :-)
kurcze Pajki dalej nie ma, ja mam tylko do niej gg , ale jak nie ma na forum jej to na gg również
martwię się czy oby wszystko dobrze![]()
Dziewczyny mam do was pytanie
co myślicie o takim przewijaku? Czy jest on potrzebny bo nie będę mieć niskiej komody żeby położyć go na górze więc znalazłam coś takiego...
KOMODA + WANIENKA + PRZEWIJAK SUZIE CEBA +recznik (960550045) - Aukcje internetowe Allegro
po drugie, czy na początku są potrzebne butelki? Jakie kupować szklane, plastikowe? Czy jakaś konkretna firma jest polecana czy nie ma to znaczenia?
Czy dziecko oprócz cyca pije np. wodę z butelki? Czy trzeba mieć ją w zapasie jakby mleka nie było? Doradźcie, bo robię listę zakupów i jestem w kropce
co do butelek to na wszelki wpadek wystarczy na początek jedna 150ml jak dziecko jest tylko na piersi to nie ma potrzeby dopajania w przypadku podawania mleczka modyfikowanego jest już inaczej ja osobiście używałam butelek tommee tippee i byłam bardzo zadowolna choć może jakieś najtańsze nie są miałam problemy z laktacją a to butelki przeznaczone dla dzieci karmionych piersią w kązdym razie przez rok udało mi się jednocześnie karmić i piersią i z butelki smoczki też miałam tej firmy no i parę innych rzeczy też
teraz napewno też zakupie takowe bo sprawdzone i ufam im