Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam numer do Pajki pisałam jej wczesniej smsa to mi odpisała ze czeka na lekarza i ze da znac jak juz bedzie po wizycie.. to było o 13:30 do tej pory sie jeszcze nie odezwała..Kurcze.. mam nadzieję, że Pajka zapisała sobie do kogoś numer...
Nie nie odbije sie , ale czasem nawet jak zagladne, przelece i zmykam, ale dzisiaj polozyla mnie wiadomosc o Pajce na lopatki- o kurcze wszystko stanelo mi przed oczamiAga trzymaj się cieplutko i zaglądaj do nas czasem, nie odrywaj się zupełnie![]()
ina-jak naciśniesz na sutek,tzn jakbyś chciała coś z niego wycisnąć((łapiesz kciukiem i wskazującym)i pojawiłby się taki trochę żółtawy płyn to właśnie siara.Tylko że na razie za wcześnie żeby siara już była,raczej tak w końcu ciąży
a ja dziś byłam na badaniu zwykłym.2 godz prawie w kolejce siedziałam.Jest ok.Ruchów nie poczułam jeszcze ale mówiła lek że już są.No i że dziś koniec 17 tyg-nic już nie rozumiem
Dziewczyny, ja właśnie zastanawiam się tak nad zakupem niektórych rzeczy...
Np. laktator.. Wiadomo z pokarmem jest różnie, ale chyba można sobie poradzić ściągając pokarm ręcznie przez 3 dni zanim się go kupi, co?? No bo kupię teraz, wydam 100zł a się okaże, że nie mam pokarmu i kasa w błotoco myślicie??
Dziewczyny- piszę to jeszcze raz. Polecam herbatkę Hipp dla matek karmiących. Ja zabieram ją do szpitala w termosie.Wspomaga produkcję mleka.