Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Niestety nie wiem.
Głaski dla tego nocnego marka w brzuszek :-)
:-) Nie może być inaczej.

tak jak juz napisalam , nauczylam sie na wlasnych przypadkach , lepiej wszystko sprawdzac u lekarza wkoncu po to ich mamy!!!dziękuje za odpowiedz
skurczy macicy to nie mam , tylko czasem po kluje mnie z prawej strony i z lewej ,ja to zaraz panikuje jak coś się dzieje, tydzień temu lekarz sprawdzał mi szyjkę i powiedzial ze wszystko dobrze
wiec mogę chyba spokojnie spać![]()
;-) Myślałam też, że dam radę utrzymać w miarę wagę i nie przytyć dużo, a tu już mam 6 kg na plusie... I ja czekam na wiosenkę, żeby humor się poprawił. Podobno to już ostatki zimy, więc niedługo już będzie super:-)
Szybko przejrzałam posty i trzymam kciuki, na pewno z Pajką wszystko będzie dobrze. Dobrze że jest pod dobrą opieką.
Cm też przybyło, zwłaszcza w ostatnich 2 tygodniach, a dzisiaj brzuszek mi wywaliło że hoho
Wcześniej wszyscy mówili że nie wyglądam jakbym była w ciąży, teraz już się nie wyprę
ostatnio się uspokoiła jakoś. Nie mogę się doczekać żeby mój M też mógł zobaczyć te ruchy.