Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co do obrączek to podpowiem Ci jeszcze, żeby z dużym wyprzedzeniem je kupować, bo teraz najczęściej są robione na zamówienie (w sklepach są tylko wzory do zaprezentowania, pobierają rozmiar i idzie zamówienie). My obrączkę mojego M tak trzy razy odbieraliśmy, bo najpierw rozmiar nie pasował, a potem powiększyli nie patrząc na to że grawer w środku się zrobił płytszy i znów kazaliśmy odesłać, żeby zrobili nową, bo to jest nie do przyjęcia - na szczęście zajęliśmy się tym odpowiednio wcześniej 

Jak mnie nie zostawiom jutro w szpitalu to mam wizyte na 23 a usg na 30 wiec juz nie długoA kochane kiedy wybieracie się do gina
Moja dzidzia na ostatnim to sie nogami zakryła żebyśmy nie zobaczyli a pomyślec ze jej brat od razu sie siusiakiem wywaliłbezwstydnik jeden był
Jak mnie nie zostawiom jutro w szpitalu to mam wizyte na 23 a usg na 30 wiec juz nie długo
Jak mówię coś typu: "właśnie mnie dzidzia kopneła" to słysze "Ahhh ohhh ehhh powiedziałaś, kopneła a nie kopnoł to coś znaczy na pewno masz dziewczynkę.... "
hura, jak będzie chłopiec to też
hura. Ach nie dość, że ja tylko maleństwo mam w głowie to jeszcze mamy, koleżanki itd wymuszają na mnie "przeczucia"
i łapią za słówka jak by to jak powiem do brzuszka miało cokolwiek zmienić