Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę, ale super jest mówić do brzuszka po imieniu 

A kochane kiedy wybieracie się do gina
:-)
Kochane...
Mąż mnie przeprosił, ale oczywiście dla mnie trochę za późno rozryczałam się na całego
Drobiazg urósł do rangi problemu no i oprócz nie odbierania tel. wykrzyczałam mu, że w ogóle się mną ostatnio nie interesuje, że cały tydzień jego urlopu minął, a ja nawet nie zauważyłam różnicy pomiędzy urlopem, a jego normalnymi dniami pracy...Próbował załagodzić sytuację, ale mnie chyba dół już dopadł i tak cały czas płakałamNo i oczywiście pojechał do mamy kończyć ten balkon
Tyle co u mnie, nie będę Was zamęczać, mam po prostu gorsze dni...
bardzo dziękuję Wam za słowa otuchy...
Rozumiem Cię doskonale kochana ... Też z byle małej błahostki wychodzą kłótnie u Nas. To chyba te Nasze hormony 

to fakt czas szybciutko leci, przecież to już prawie, że połowa za nami. Ja dzisiaj byłam na kontrolii u gina, i opryszczki na szczęście już nie ma, ale jeśli wyjdzie w 3 trymestrze pewnie czeka mnie cesarka. Oby nie. A USG mam 30.03 więc też się już nie moge doczekać i mam nadzieję, że dowiem się kto tam w brzuszku mieszkaehtele -trzymaj się, czasem dobrze sobie popłakać. Zobaczysz, że wkrótce będzie dużo lepiej

u mnie dziś cały dzień pięknie słoneczko świeciprawie 20°:-) na dworze , już w poniedziałek mam wizytę , doczekać się nie mogę
![]()
;-)

Tylko, żebyś nie przesadzała z niewielką ilością jedzenia, tzn. jak masz ochotę to jedz, nie trzymaj się zasady, że tylko trzy posiłki dziennie ;-)