witam sie
mgiełka ojjjj jak ja doskonalę Cię rozumiem !!!!!!!! przechodziłam to nie raz niestety, i ja tez miałam żal do innych ze są szczęśliwy ze dlaczego nie ja moge być....itd, ale z czasem ból jest znośny, wiem ze teraz to takie nierealne ale tak bedzie, życzę dużo siły kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!! widzisz ja tez mam synka a poroniłam 3 razy, wiec zobacz ze jednak można być w zdrowej ciąży!!!!!! mnie kazdy mówił ze lepiej ze tak wcześnie roniłam a nie np w połowie ciąży, ja wiem ze to prawda ale wtedy miałam chęc udusić kazdego kto tak mówił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz daj sobie czas na żałobę, płacz jesli chcesz, masz do tego prawo !!!! z czasem bedzie Ci lżej!!!!! naprawde !!!!!!!!!!! nigdy nie zapomniesz ale bedziesz mogła żyć normalnie !!!!!!! tulę Cię skarbie , trzymaj sie dzielnie, mam nadzieje ze sama sie oczyścisz, bo wtedy szybciej mozna sie starać po ok 3 pełnych cyklach, !!!!!!!!
witam nowe mamusie
u mnie straszna noc,wczoraj postawiłam małemu bańki bo kaszle od ponad miesiąca a po nich dostał takiego ataku kaszlu w nocy ze szok, nie spałam tylko czuwałam nad nim, od rana to samo, ale chyba tak jest ze po bańkach choróbko wychodzi i nasilają sie objawy !!!!!!! za 2 dni powtórzę bańki i mam nadzieje ze bedzie juz dobrze, !!!!! bo zadne syropy mu od miesiąca nie pomagają !!!!!!!!!!!!