• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2012

reklama
Dzag jeszcze mnie olśniło, może on nie lubi na pleckach? może spróbujcie na brzuszku :tak:

schlanie się, to jest to ! ;-) ja bym nie chciała już tak szybko się męczyć, formy w ogóle nie mam ;-)

Co Wy tak z tym sikaniem :confused::confused: i;e razy w nocy chodzicie ?

No ja średnio 5-6 razy w ciągu nocy :/. Masakra. Jeszcze do tego strasznie mnie suszy, więc żłopię i koło się zamyka ;).

Ah, też bym chciała móc na brzuszku lub na plecach pospać, albo przynajmniej poleżeć ;).
I winka bym się napiła, takiego schłodzonego, mmmm :)
O i jeszcze surowizny wszelkiej bym się nawciągała: wołowinka, łosoś, żółteczko ;).

reklama
Mi brakuje spania na brzuchu, zimnego piwska i tego żebym mogła na stojąco ubrać spodnie i buty :-( Dzag a ja myśle że sobie świetnie radzisz wszystko ogarniasz jeszcze ci czasu na forum starcza. No niewiem jak ty to robisz bo ja już nie mam czasu i nie jestem na bieżąco tutaj :-( a chciałabym być a co bedzie po porodzie?? zupełnie nieogar:szok: Może malutki nie lubi kąpieli i tyle nic nie poradzisz musisz sobie przetlumaczyć że nie płacze dlatego że dzieje mu się krzywda.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry