• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2012

Asia85 wiem, że już tego nie przeczytasz teraz, ale chyba miałam jednak proroczy sen, wykrakałam Ci to dzisiaj :-) Trzymam kciuki. Ciekawe czy to że ja następna też się sprawdzi. AAAAAAAaaaaaaaaaaaaa

reklama
Asia ja także trzymam kciuki, żebyś była pierwszą, która urodzi w sierpniu. U mnie cisza nadal.

Właśnie dziewczyny, gdzie relacje z porodów? Aż tak okropnie było, że nie chcecie nas, jeszcze oczekujących straszyć? :-)

Asia mocno trzymam &&&&&&&&&&&

Ja dzisiaj mam straszny dzień, kontunuuje latanie do wc i stres zaczyna brać górę, pomimo że mały się wierci co jakiś czas to ja mam fobie i martwię się żeby wszystko było dobrze, już się nawet popłakałam z tych emocji. Ale chyba jak się wierci to wszystko jest dobrze?

Mój też się właśnie strasznie wierci, cały dzień siedział spokojnie, a teraz tak nieprzyjemnie wjeżga i o kości tak kończynami zachacza, o żebra i kości miednicy. Strasznie to nieprzyjemne, on taki zamaszysty jest, no zero wyczucia. Mówię do niego, żeby się już nie kręcił tylko wyłaził na zewnątrz.

Dziewczyny jak dawkować sobie ten olej z wiesiołka? Herbatki z liści malin nie dostałam. Ale olej mam, tylko nie wiem jak brać, ile kapsułek.

reklama
Hahaha, asia, jak romantycznie, przy pieczeniu ciasta :)), rewelacja! &&&&&&&&&&&

Szkoda, że u mnie trochę późno na masaże i wiesiołka...Chętnie bym się wsparła nimi. No nic, będzie pójście całkiem na żywioł :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry