Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i kto nam się urodził :-)
Pychotka danie, poproszę o przepis, też wypadałoby sie kulinarnie rozwijać
nie podoba mi sie to ale juz jeden poród na oxy przezyłam widać taki urokAgnieszka, Mart też reflektuję na wózkowy klub Grycana za jakiś czas, jeśli oczywiście mnie przygarniecie. Co prawda na drugim końcu Wawy gniazduję, ale może uda mi się kiedyś dotrzeć do Was z bąblem![]()
"Mogę rodzić za 9 miesięcy"
. Kobieto, jesteś hardkorem.
, to ja się cieszę, że sobie odpocznę. Nie, żebym go dość miała, ale tak po prostu żeby sobie chwilkę odpocząć. Mam chwilę dla siebie. Ale co z tego jak za chwilę lecę i patrzę co tam u moich chłopaków...
Dziwna jestem.
. Można jeszcze porzeczki, żurawinę, agrest - ale nie przepadam, więc sobie daruję. No i pewnie kilka innych też można bez ryzyka, ale nie wiem co
. W ogóle to żywię się tak, że nie dziwota, że z pokarmem problem
. Ale na początku mi się nie chciało - bo tylko koło Tymona bym siedziała, potem nie było czasu - bo tylko koło Tymona musiałam siedzieć, a teraz to już nawet mi się tak bardzo nie chce jeść
.