Olga tak śliwkowe, najlepsze!
u mnie na osiedlu co jakisz czas tes cos kradną!! upatrzyli sobie nasze autko, latem ukradli nam katalizator, w nocy wycieli wszystkie bebechy!!! a teraz przed Swiętami urwali nam lusterka.. ewidentnie na zlecenie, nie mamy garazu a parking strzezony za daleko.... teraz maż w nocy wstaje i sprawdza czy samochód w całosci!! mamy 7osobowe Volvo wiec kłuje w oczy co poniektórych!
u mnie na osiedlu co jakisz czas tes cos kradną!! upatrzyli sobie nasze autko, latem ukradli nam katalizator, w nocy wycieli wszystkie bebechy!!! a teraz przed Swiętami urwali nam lusterka.. ewidentnie na zlecenie, nie mamy garazu a parking strzezony za daleko.... teraz maż w nocy wstaje i sprawdza czy samochód w całosci!! mamy 7osobowe Volvo wiec kłuje w oczy co poniektórych!
Ostatnia edycja:

a do tego jak chodze boli mnie wewnetrzna strona "uda"
tyle w nich przestrzeni
Macie na to jakieś sposoby. Może chociaż wodę mineralną wezmę na drogę i w razie czego chyba jak zrobię łyka to nie będzie to miało wpływu na wyniki badań?.
to mogłam iść dopiero o 9 bo wtedy dopiero niania przychodzi więc mój głód sięgał zenitu i mdłości w związku z tym mam od rana a nie od 15 a wodę piłam normalnie