Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziewczyny jakich ja mdłości dostałam, od wczoraj już 3 pawie zaliczone, teraz sobie siedzę i ryczę i użalam się nad sobą, czuję się parszywie źle, we wtorek mi się urlop kończy, ja nie wiem jak w robocie przetrwam jak będzie tak dalej :-(
Tym niemniej...Żeby opony przebijać tak ot, za to, że stał. Dziwni są ludzie. Nieustająco mnie zaskakują pokładami frustracji i zawziętości.We wtorek może się jakoś zbiorę w sobie i pojadę na badania rano choć naprawdę nie wiem jak ja to zrobię na czczo.Macie na to jakieś sposoby. Może chociaż wodę mineralną wezmę na drogę i w razie czego chyba jak zrobię łyka to nie będzie to miało wpływu na wyniki badań?.

plusem jest dieta i minimalny przyrost wagi ;-) ale zero cukierków, soczków, bułeczek, fryteczek, ciasteczek, ziemniaczków, czekoladek,lodzików, jogurcików i masssy innych rzeczy (nie ma ryczącej emotoikonki :-(
ja mam podobnie ale nie o teściową chodzi tylko o siostrę męża
wszystko co ona powie,jest święte,nic nie można jej zarzucić a jak już próbowałam to też mi się dostało.Ja jestem tylko w lepszej sytuacji z mieszkaniem bo ja mam swoje,mąż nie jest meldowany u mnie więc jego kochana siostra ma zakaz wstępu do mnie bo nie ręczyłabym za siebie jakbym musiała się z nią spotkać.może wyjedź do rodzinki na kilka dni,niech zobaczy małżonek jak to jest bez Ciebie.może zmieni zdanie i zamuruje drzwi???