witajcie kochane
Ja znów tylko wpadam witam sie i mam tyle zaległości ze głowa mała !!!!!!!!!!!!!!!! ale od paru dni męczyła mnie grypa żołądkowa , i do tego choróbsko sie przyczepiło także cały czas byłam w łóżku ledwo żywa!!!!!!!!!!!!! na razie jest juz OK, i mam nadzieje ze tak zostanie !!!!!!!!!!!!
wybaczcie ale postaram sie teraz juz być na bierząco bo az wstyd !!!!!!!!!!!
Flądra ja przy obumarłej ciąży dostałam chyba ok 4 tabletek poronnych aby własnie szyjka sie otworzyła sama a nie otwierać ją mechanicznie, no i takie działanie pozwala na samoiste poronienie, bo nie zawsze trzeba robić zabieg, a wiadomo nie ma zabiegu , nie ma ingerencji w macicy, i mozna starać sie szybciej o maleństwo !!!!!! po zabiegu mogą zrobić sie zrosty i póżniej mogą być problemy z zajsciem w ciązę !!!
trzymaj sie kochanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie biorę witamin tylko kwas na razie, z tego co wiem to do 12 tyg tak sie robi, a potem dopiero witaminki jak trzeba
aha dziewczyny czy Wy macie nadal takie objawy jak na początku ?????????????? Bo mnie juz cyce nie bolą, zrobiły sie takie flaczki, no i mdłości w sumie ustąpiły, no i sie martwię czemu tak szybko mi przeszło wszystko

a do wizyty jeszcze 2 tyg !!!!!!!