Summerbaby
Fanka BB :)
aa i żadna nie chce tego stanika żal żeby się zmarnował.
u mnie 75 C - szał!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aa i żadna nie chce tego stanika żal żeby się zmarnował.

, a M zarz będzie więc muszę się streszczać.

No, to są nasze pierwsze, dopiero niedawne zrobione :-). Bo dopiero od niedawna nie drze się przy kąpielicornelka pisze:Dzag haha, ale Tymek fajny Twoje zdjecia uswiadomily mi, e nie mam ani jednego jak sie Leos kapie, trzeba dzisiaj to naprawic
. Wcześniej nie dało rady.
No jestem jeszcze w grze jeszcze tylko 4 o wiele trudniejsze od tych kolosy, 10 razy praktyki w sądzie, cztery 8 h wykłady, pańszczyzna dla patrona i rok będzie zaliczony. W nagrodę normalna kobieta pojechałaby sobie coś kupić z ciucha, a ja jadę do Almy kupię sobie pyszny oryginalny lemon curd do niedzielnego sernika, makaron z pastą truflową i serek haloumi do zgrillowania

Wczytałam się w Waszą dyskusję odnośnie usypiania dzieci, ich płaczu itp. I dochodzę do wniosku, że chyba jednak każdy ze swoim dzieckiem nie tyle CHCE inaczej postępować , co po prostu MUSI. Każde dziecko jest inne. Ba, nawet różne dni potrafi mieć jedno dziecko.