Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

my Laury do łóżka nie braliśmy, a Nina o 6 rano ląduje u nas, bo się już budzi i gada, a jak ją damy pod nasza kołdrę zasypia snem sprawiedliwego :-) a zarzekałam się, że nie będę brać 
obiad wczorajszy więc nie musiałam robić tylko podgrzałam. Ale tak fajnie jak się nie musi do pracy chodzić i na studia. A za 2tyg zajęcia się zaczynają, jakoś nie widzę tego. Nawet nie czasowo tylko mi sie nie chce po prostu, tak dobrze mi z dziećmi.
ale ja to uwielbiam

, w dzień też śpi tylko na naszym łóżku, na środku, na narzucie rozkładam tetrę. Utulam ją do snu często cycem, a w nocy karmimy się tylko na śpiocha i o zgrozo nie przebieramy jak zrobi kupę, żeby nie rozbudzić
Jeżeli to jest dobre dla dziecka i dla mnie to czemu to ma być błędem.
Sorki, ja tak ciągle paple o jedzeniu, mój M tak jednym wpuszcza drugim wypuszcza. Ja mu nudzę przy każdym obiedzie, mogłabym jednak dodać to, a nie tamto, lepiej byłoby z takim, a nie innym dodatkiem. Albo jęcze, że marze o takim garnku żeliwnym i nowej patelni grillowej, malakserze
, 100 jak nic, ale na długo starczy.