Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój M jak wróci o 16 to już mam pretensje co tak późno, za to potem pracuje w domu, coś za coś.
plus ten, że do pracy ma minutkę, bo po drugiej stronie ulicy, to czasem w dzień na minutkę wpada, względnie dobrze płacą, problemów na wolne nie robią, a to w dzisiejszych czasach rzadkość 

Wasza organizacja i werwa do ogarniania rzeczywistości nieodmiennie mnie zdumiewają! Nie to, że reszta dziewczyn sobie nie radzi, a skąd
mąż zadowolony, bo nie musi po robocie obiadów robić, no i ja zjem o logicznej porze, a nie o 18
dzisiaj zrobiłam piersi kurczaka z warzywami i ryż, ale ryż osobno bo nie wiem jak go zrobić w tym parowarze
ogólnie wszystko zajmuje mi jakoś ok. 20 minut, z czego 15 minut patrze ile zostało do końca :-)
Spotkałam się z koleżanką i sobie pogadałyśmy. Mam ostatnio dużo lepsze dni i lepiej się organizuję.
Kupiłam herbatkę Bocianek i chyba jest całkiem niezła.

a jak miałam 4 miesiące to wsuwałam zupę rybną - oczywiście krem. To były zalecenia z tamtych czasów, pediatra kazał mąkę lub kleik dokładać do mleka miesięcznemu dziecku. SZOK jak to się wszystko zmienia. To nie dziwota że udawało się karmić co 3h. Jak ja mam tylko cyca dawać do 6 miesiąca i to za chwilę będzie co godzinę, to jak mam wrócić do pracy po macierzyńskim. Czy ktoś mi na to odpowie?
teraz nawet nie chcę myśleć, co będzie jak wrócę