Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja dzisiaj w ogóle nie mam żadnych objawów :-) posprzątałam, dziecię nakarmiłam, położyłam spać, teraz czekam na męża bo biedny w wolny dzień musiał na serwis jechać
nie wiem jak to będzie z 2 dzieci, jak on ciągle w robocie 

Hej dziewczynki, ja dziś jakiegoś doła mam. Jakoś tak mnie na przemyślenia wzięło i martwię się bo na usg dzidzia o tydzień mniejsza. Mnie od dwóch dni mniej bolą cycki i mdłości mam minimalne (może dlatego że rano śpię do oporu). Ogólnie jakoś "lepiej" się czuję i mniej dolegliwości więc oczywiście wkręcam sobie że ciąża się nie rozwija. Do lekarza mam iść dopiero 31 stycznia
to jeszcze tyle czasu a ja umieram ze strachu bo na tym etapie najczęściej dochodziło u mnie do obumierania ciąży. Ehhh nie chcę wam marudzić i wprowadzać niepokoju ale tak mi dziś ciężko na sercu.........Boję się.
Jak je mocniej przycisnę to wtedy tylko trochę bolą, nawet na upartego mogłabym się na brzuchu położyć, o czym wcześniej nawet nie mogło być mowy. Strasznie mnie to stresuje. Do tego mdłości dużo, dużo mniejsze, no i nie wybudzam się już kilka razy w nocy z napadem wilczego głodu. Wcześniej musiałam z rana ok. 6, 7 wstać i coś zjeść, bo inaczej mnie mdliło a teraz już nie. Wizytę mam w środę, ale zaczynam się zastanawiać czy nie spróbować jej przełożyć na poniedziałek? Jak myślicie?