Marta, http://kulinarne-igraszki-kikimory.blogspot.com/2011/03/aromatyczny-peczak-na-mleku-z-gruszka.html Zamiast kardamonu daje laskę wanilii, zamiast gruszki dziś były maliny i poziomki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i wczoraj była tylko jedna średnia kupa, a dzisiaj nie było w ogóle. Jest marudny, popłakujący, do niczego. Nie wiem o co chodzi, czy znowu się czegoś wczoraj nażarłam???
W sobotę jadłam sarninę i chyba to chłopaka zablokowało, dziczyzna chyba w ogóle dość długo się trawi.
dobrze, że mam dużo ręczników, wszystkie poszły, bezcenne szorowanie pod wanną zdecydowanie poprawiło mi humor, w końcu wybuchłam, podarłam się na męża, poryczałam i mi lepiej
ehh :-(
(ale ja jestem już nudna z tym gadaniem o lotku).
Zdążyłam już wyjść z psem, ogarnąć się, zrobić mleko, czas na BB
Dobre 20 min. rozpaczała, nie szło jej ukoić. Potem, zdaje się na skutek tej hiperwentylacji padła i spała jeszcze w domu po powrocie do 17, ale co się naszarpałyśmy i nerwów napsułyśmy to nasze.
Może jej wózek nie pasuje? Może za twardy i za bardzo trzęsie? Eh...
Durna czasem jestem nieprzeciętnie. Zamiast się cieszyć, że fajnie się nam żyje, to szukam usilnie dziury, bo przecież nie ma tak, że może nie istnieć...
Wzrusza mnie do łez, napawa niezmierzonym szczęściem samym swoim istnieniem.
Będziecie mieć cudownie, a dla Stasia to fantastyczna sprawa, będzie mógł całymi dniami po podwórku biegać. Bomba!
!