Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to mi sie szykuje wyprawa na zakupy, bo jeszcze sie kilka innych rzeczy znajdzie. Wezme malego ze soba, moze jeszcze o placa zabaw zahaczymy, coby tz troche odetchnal, bo jakis taki dzisiaj niedopracowany chodzi. I cos mi sie zdaje ze jutro robie golabki:-)
Mam nadzieję, że nie lunie (na śnieg nie liczę, choć z radością bym go powitała). Obiad mam gotowy, mieszkanie ogarnięte, robota zrobiona, laba!
odkryłam metodę na mój biedny żołądek, piję cały czas sok marchewkowy i jakoś mnie nie boli :-) jutro mam wizytę to się zapytam mojej gin. co mogę brać na wzdęcia i cholerne zatwardzenie, wczoraj na noc wypiłam herbatkę z kopra włoskiego, bo tak mnie wydęło, brzuch jak kamień
a podobno nie można w pierwszym trymestrze, sama nie wiem czemu, czy są poronne? jak dla mnie na dolegliwości rewelka 

Pierwszy raz od prawie trzech mies
Ale ze to niedziela i byly inne plany to nic nie posprzatalam
A potem mam nadzieje ze cos zrobie
Prasowanie rosnie ze az strach ,przez okna nic nie widac
Ale to u nas norma ,gdy tylko umyje to leje i wieje albo sztorm
i caly piach i bród na oknach
Mowie wam dziewczyny, ja to mam w domu dwojke chlopcow, tylko za nimi chodzic i naprawiac szkody;-)