Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Inna rzecz, że leń jak się zagnieździł, tak pozostał...Ale to chyba moje wrodzone predyspozycje do "nicnierobienia", które to ujawniają się jak tylko mają okazję (patrz wakacje, zwolnienia...) 
Aaaaa!
Wszystkie, jak mniemam, jesteśmy strasznie wrażliwe i może zbyt wnikliwie i z nadmiernym pesymizmem wsłu****emy się w swoje ciało? 
Anulka a skąd takie nerwy? na objawy nie patrz, bo organizm się dopasowuję, jeśli coś zanikło to plus, organizm zaakceptował swój odmienny stan i próbuje funkcjonować, ile można się źle czuć? jeśli nie plamisz, to nie ma co się denerwować. Nie wiem czy to twoja pierwsza kruszynka, ale takich schizowaniem to ty do 30tc doprowadzisz się do skraju wyczerpania z nerwów. Głowa do góry i myśl pozytywnie ;-) ja jekaś dziwna jestem, jak siedzę i nic nie robię, to mam mdłości, boleści z serii "umieram", a jak zaczynam coś robić, to oprócz lekkich zawrotów głowy to czuję się dobrze
dzisiaj nawet głód śniadaniowy mnie dopadł, sukces ;-) minus jeden sama idę do gin. i to późno bo na 18:30, wieki całe