MieMie
Fanka BB :)
Dzag, zdrówka dla Twojego Tymka, oby mu szybko przeszło.
Ja z kolei od popołudnia kaszlę. Mam nadzieję, że to moje dzisiejsze mycie okien mnie nie załatwiło. Łykam witaminę C i wzięłam na noc paracetamol, bo głowa mnie trochę boli. M usnął w psem w salonie, a ja zaraz idę do Lili spać. Dziś śpimy osobno, by M Lilci nie zaraził. Ech, niech to kręcące się wokół przeziębienie idzie precz.
Co mogę łykać bezpiecznie, by to rozgonić?
Dobrej nocy kochane :*
Ja z kolei od popołudnia kaszlę. Mam nadzieję, że to moje dzisiejsze mycie okien mnie nie załatwiło. Łykam witaminę C i wzięłam na noc paracetamol, bo głowa mnie trochę boli. M usnął w psem w salonie, a ja zaraz idę do Lili spać. Dziś śpimy osobno, by M Lilci nie zaraził. Ech, niech to kręcące się wokół przeziębienie idzie precz.
Co mogę łykać bezpiecznie, by to rozgonić?
Dobrej nocy kochane :*

W sumie wszystko prawie zrobione ale na pieczenie ciast za wcześnie jeszcze więc zaraz będę generalnie myć łazienkę i pralka pierze jak zwykle.
- przy Zakopower tańcujemy z Tymkiem po pokoju
) i ozdabianie pierników. Dziewczyny, czego dodać do lukru żeby był zielony? :-) Mam pomysł na różowy, żółty, brązowy, ale zielonego mi się zachciało i nie wiem z czego by go zrobić. No i żeby nie był to alkohol