Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no taki śmiech z niej był, tylko wujka męża zaakceptowała, wielkiego chłopa, którego z kolei boi się Laurka, hah dosłownie cyrk z tymi moimi córami
biedna moja teściowa, bo Nina to już taką podkówke robiła jak tylko ta się pojawiła na horyzoncie, ale już to z Laurką przechodziliśmy, tylko że 2 miesiące później, więc trochę nas zaskoczyła cwaniarka
ah no i na godzinną jazdę do teściowej, darła się 20minut, moja mama już cuda robiła z tylu, ale gdzie tam, nie lubi jeździć i tyle
u nas nie było jakiś wielkich prezentów, raczej drobiazgi, ja dostałam od męża kartę do h&m, więc czekam na wyprzedaże
Wigilia nasza pierwsza, cała robiona przez nas wyszła idealnie, bez stresu, kłótni, bardzo, bardzo rodzinnie, mąż już stwierdził, że Wigilię będziemy zawsze robić my, bardzo mi się podoba ten pomysł ! no i mój makowiec i pierniki hit! no i wszyscy mnie pochwalili za dietę i schudnięcie, podobno wyglądam coraz lepiej
pierwszy raz w święta czuje, że odpoczęłam a nie zmęczyłam się tym wszystkim 
widzisz w Wigilię z Laurą był mąż, dla pewności, bo chyrla straszliwie 

Pierścionek naprawdę piękny, zupełnie nie w stylu zaręczynowych.
Nie mam już takiego dzikiego apetytu jak przez pierwsze dwa miesiące. W tym roku jak zwykle folguje sobie z makowcem. Na pt mamy 10 gości na kolacji więc znów czeka mnie mielenie maku bo robię tort makow0 - kawowy i parę innych rzeczy, więc u mnie nie koniec świętowania
), że nie mamy tego gdzie trzymać dzisiaj nowe pacynki, tamburyno takie dla malucha w jej wieku, kastanaiety wszystkie zabawki jakieś eco drewniane, czego to ludzie nie wymyślą.
), w nocy spi normalnie, tylko pokasluje i ma tego gila, choc dzis jakby troche mniej. a po spacerze to juz w ogole. jutro z rana zaraz sie do lekarza umawiam, nie zebym takie nerwy miala mocne