reklama

Sierpień 2012

zdjęcie.jpg

oto i moja kuchnia widok z jadalni
tak na szybko cyknęłam telefonem
wyszło ciemne ale jak zapalę wszystkie wiszące żarówki z sufitu to na zdjęciu nic w ogóle nie widać, może w dzień byłoby lepiej

edit: nie wiem co się dzieje, ale wrzuciły mi się także dwa razy zdjęcia do góry nogami, nie umiem tego usunąć, sorki

Załączniki

• zdjęcie.jpg
    zdjęcie.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 47
reklama
zdjęcie.jpgjeszcze druga strona
wiesz, jeszcze muszę się urządzić, zrobić półeczki na przyprawy, powiesić łyżki do gotowania, kupić zioła na parapet (narazie straszy jeden liść laurowy), ale jestem bardzo z niej zadowolona ogólnie, jest bardzo wygodna, duża, zostało mi jeszcze kupa miejsca w szafkach itd, a brązowe drzwi to spiżarnia, nieduża bo ze 2m ma, ale jest w niej zimno i już nie mogę się doczekać półek i zagospodarowywania jej

Ostatnia edycja:
Marta super kuchnia ! niech się miło gotuje, wy z Asia fanki KenWooda jak pamiętam, to są promocje teraz w media expert, obniżki ponad 1,500zł :tak:

my dzisiaj kupiliśmy laptopa, bo stary ma 5lat, otwiera się na wykałaczkę (odpadł mi ten przesuwak) i gasi się jak się przegrzewa :-p a że promocje same, to tysiąc taniej taki jaki mąż chciał i jeszcze bon na 250zł, więc kupiłam sobie ekspres tossimo, taki ale czerwony Ekspres Bosch TAS 2001 EE Tassimo biały - Merlin.pl dostałam 2 pudła kaw w gratisie więc się delektujemy, mała rzecz, a jak cieszy ! :-)

gorzej bo Młoda średnio je :no:

Asia fajna ta kuchnia z linka. Ja z kolei wychowana w domu w którym królowały antyki, starocie i generalnie taki styl, i zawsze w związku z tym marzyła mi się kuchnia nowoczesna, prosta, wręcz zimna, gdzie wszystko będę mogła mieć schowane i posprzątane (choć i tak tak nie jest, hehe). Trochę na początku byłam nawet przerażona, czy nie przegięłam z tym minimalizmem jak ją zamotowali, ale jak się rozpakowałam i zaczęłam w niej buszować to juz nie miałam wątpliwości. Razem z jadalnią kuchnia ma 18 metrów, i jest wyjście na taras (którego narazie nie ma :-), ale będzie wiosną). W jadalni jest indyjski drewniany ciemny potężny stół i wisi stary bijący drewniany zegar i stoi murek z czerwonej cegły z drewnianym blatem, także połącznie takiej zimnej prostej kuchni i ciepłej jadalni ze starym zegarem, cegłą, drewnianymi żaluzjami - daje w sumie fajny efekt.

Irisson ja nie jestem fanką kendwooda, choć mam grilla elektrycznego tej firmy i bardzo go lubię. No i super że masz ekspress do kawy. U mnie to sprzęt kuchenny nr1, dostałam od TZ na 28 urodziny firmy Saeco i kocham go miłością wielką, nie wyobrażam sobie bez niego życia. Chyba wolałabym nie mieć pralki ;-)

Ooo asia mi sie też taka marzy, będę taką mieć i takie wnętrza jasne ściany i podłogi do tego kolorowe tkaniny :))

Ja cię ja Ci chcę wnętrza projektować :)) mnie to cieszy jak mogę coś w swoim stylu robic marzę sobie, że to dla mnie :) a do mnie sami amatorzy już nie modnego wenge przychodzą :(

A co do nocy to obawiam sie że przy twoich planach rozrodczych jeszcze Cię takie czekają :( już odespałam

Ostatnia edycja:
reklama
karolina, Marta, i taki taras, ehhh: http://www.zpotrzebypiekna.pl/searc...0+02:00&max-results=10&start=27&by-date=false
Uwielbiam ten styl nordycki, u nich jest takie wszytko niewymuszone, proste, ale jest mega przytulnie, moja siostra ma teraz takie piękne mieszkanie w Oslo, właśnie takie. I te tkaniny, drapowania, moja siostra to sama robi np. wieszaki, bo ona ma takie zdolności manualne i kocha rękodzieło jak Ty karolina, a te ich zabawki. Nieważne, że dzieci wolą pilota czy komórkę do zabawy:-D, zabawki byłyby dla mnie.

karolina, ja chętnie;-) wenge, fuuuj!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry