reklama

Sierpień 2012

kochane na innym wątku gdzie sie udzielam dziewczyny pisały mi ze cieżaróweczką sie te metody ogólnie sprawdzają tzn test z sodą , ( łyzeczka sody do pojemniczka i sie sika, jak sie pieni synek jak sie nie pienie córeczka) w sumie to ja myslałam ze soda sie bedzie zawsze pienić ale NIE, u mnie sie nie zapieniło to :szok: no i według tego powinna byc dziewczynka i według mojej owulacji ( sex 2 dni przed owu) a czy tak bedzie to sie okaże :-D

No i jest jeszcze metoda z kapusta ze sie ją gotuję a potem sika na ten wywar :szok: buhahaha no tego juz nie wypróbowałam bo sie to smieszne wydaje :-D :szok: jak sie zabarwi to chyba dziewczynka jak nie to synek ale nie daje głowy ze dobrze z tym zabarwieniem pisze !!!!!!!

To raczej zabawa a czy sie sprawdzi to moze być przypadek zobaczymy czy mnie sie to pokryje z płcią hih !!!!!!!!!! poza tym jak ja od samego początku czuję ze bedzie córa :)

amna teraz juz musi być wszystko dobrze, sama widzisz ile ja przeszłam a na razie maluszek rośnie :)
k8libby a kochanie nie da sie zgrać tętna na kompa ?????????????? bo mi dziewczyna wrzucała tetno dzieciątka :)

reklama
ilona - da radę, jest nawet sterownik do komputera, ale niestety ja nie mogę tego zrobić, pracuję na macu a płytka cd jest taka malutka, trzeba mieć cd "tackę" a ja mam tylko szczelinkę :) no i sterowniki są tylko na PC nie na OSX :)

Hm. Ciekawe jak to działa. w sensie, czemu przy jednej płci sie pieni przy drugiej nie :confused: moze to przypadek? w sumie sprobowac nie zaszkodzi:P ja spróbuje kiedy indziej, bo narazie nie chce mi się pędzić do sklepu, w domu chyba sody brak :P

witajcie dziewczynki :)
wiec moj test czeka na poczcie, nie mialam czasu odebrac, jutro jakos skocze :) moze ten test to tez z soda :D hahaha
wywala mi brzuchol i wygladam jak ciezarowka :D jest to kosztowne bo chyba zaplacilam ponad 40f w koncu z przesylka, bo tam jeszcze clo mi doszlo :/ ale pobawic sie mozna
pisalyscie o ciuszkach, moja mala to nosila przez 3miesiace rzeczy na 50cm, bo urodzila sie majac 50cm, tak sie topila w tych wiekszych ciuszkach, ze musialam kupic takie malutkie, kupilam kilka slicznych spioszkow wtedy, jakies kiecki malenkie i bylo ok, fajnie mialam bo w maju rodzilam
wiecie czego jeszcze sie boje.. ze lato musimy przechodzic :/ upal, my z brzucholami.. masakra, mam nadzieje ze w UK bedzie lekkie lato :)

kropcia ogonek ???????? i powiedział ze prawdopodobnie dziewczynka ?????????? :szok:
irisson no mnie sie nie zapieniło, nie wiedziałam czego sie spodziewać czy to miało mega buzować czy co, no ale nic sie nie działo jak siknęłam !! dobrze ze chłop o tym nie wie bo chyba by pomyslał ze mam nie równo pod sufitem zeby na sodę lać

Daj znać co sie stanie jak sikniesz :-p

Oooooo, no widzisz, to chyba to jest przereklamowane hehe, ale warto moze zapytac nawet inne cięzaróweczki czy robiły i czy sie sprawdzało :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry