Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Amna to bardzo szybko dostałaś zielone światełko po zabiegu, ja musiałam czekać od 3 do 5 pełnych cykli po samoistnym poronieniu!!!!!
Jednak swoja zalobe musialam przejsc...Intelligender- test prognozujący płeć dziecka hihihihi widzialyscie to???? szok
A czy była tu mowa moze o domowym tescie na płec tzn z sody albo kapusty ??????? bo nie jestem ciągle na bierząco![]()

No i chcialam na necie poszukac spodni ciazowych na teraz, ale nie wiem jak z tym rozmiarem. Poradzcie cosik!!!!!
jak Kakakarolina pisała ja miałam podobnie co to ubranek w najmniejszych rozmiarach, w 56 dziecko wyglądało jak z opieki społecznej i długo je nosiliśmy
bardzo mi się sprawdzały do pół roku pajace, uwielbiam je,łatwe w zdejmowaniu,u lekarza nie zastąpione wręcz :-) teraz nosimy body i rajstopki, bardziej bawimy się w sukieneczki, bo Laura to już pannica, przez pierwsze pół roku życia Laury raczej skupialiśmy się na wygodzie i ciepłu ;-) a z tym określeniem płci, to mi Laura sprzęt pokazała w 28tyg., więc ja się na razie nie nastawiam, teraz byle genetyczne przeżyć :-) Marcia ja po wypłacie też na dentystę pędzę, mi się plomba w 5 skruszyła i tak mnie drapie w jęzor :-( ale ja to nie ma zmiłuj bez znieczulenia, za bardzo się jednak boję o dzidzię
jakieś przeziębienie mnie bierze, w robocie zmarzłam, gile po biurko, ehhh jeszcze Laura nam do końca nie wyzdrowiała, ciągle kaszle