Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja Was zaskoczę. Jak leżałam w szpitalu to M kupował ciuszki w rozmiarze 44i całkiem długo Maks w nich chodził. 56 to tak za 2-3 miesiące a 62 po pół roku. Do dziś chodzi w spodniach 62
jako rybaczki przynajmniej ma dobre w pasie aaaa i mam jedne spodnie 0-3 miesiąca chodził w nich w lecia. Ech każde dziecko inne. Szukałam najmnieszego kombinezonu w mieście pamiętam
a miał już wtedy prawie 4 miesiące. Jak to dobrze że teraz już nie muszę sie zastnanawiać w co i jak się dziecko ubiera ;-)

mniejszych ciuszków nie mialam
50 /56 mial chyba do 3 mies. albo i dluzej
Michal ma 3 lata i teraz ma 104 i nie wyobrazam sobie go w spiochach
;-)
i musze na jakis czas odstawic i potem dokonczyc kuracje.Przy okazji gin zrobil mi usg,maluszek ma 3cm jest bardzo ruchliwy i mam naszczescie spokojna
:-)Przedemna jeszcze wizyta w instytucie zakaznym,ale jestem nadzieji,ze musi byc dobrze
;-).Ja dzisiaj upieklam murzynka mmm wyszedl przepyszny

Oj Kobiety nie bylo mnie od wczoraj a tu tyle stron namachane
:-)Ja to bylam dzisiaj na Izbie Przyjec bo zaszelam plamic i co sie okazalo to to ze uszkodzilam sobie pochwe tabletkamii musze na jakis czas odstawic i potem dokonczyc kuracje.Przy okazji gin zrobil mi usg,maluszek ma 3cm jest bardzo ruchliwy i mam naszczescie spokojna
:-)Przedemna jeszcze wizyta w instytucie zakaznym,ale jestem nadzieji,ze musi byc dobrze
;-).Ja dzisiaj upieklam murzynka mmm wyszedl przepyszny
![]()
Co do ubranek to ja w pierwszej ciazy ciagle kupowalam 56 rozmiar a potem doszlam do wniosku ze dziecko jednak rosnie i w polowie dokupowalam wieksze hehehe, jak to okreslil moj maz ''ah te baby''![]()

Chyba jestem tu najbardziej zaawansowana. Tak sie nie moge doczekać, niech już minie te pól roku.