Asia niestety Pierworodny nadal wypięty na nas
to juz 2tyg jak w domu nie ma go. Brak mi kogoś.... jeszcze nie poukładałam sobie w głowie ze wybrał inne życie......
a ja dopowiem swoje na temat zarabiania i opieki czy to w Polsce czy to za granicą... jeżeli mąż znajdzie pracę za granicą to jestem w stanie zabrać dzieci i wyjechać... życie rodzin wielodzietnych skazane jest w Polsce własnie na wegetacje... my jakos dajemy rade ale juz 3miesiąc mąż pracy nie ma i robi się niebezpecznie mało kasy na przetrwanie...
u mnie dzis na obiad były pierogi z mięskiem:-) czekam aż mąż wróci z treningu i wypijemy kawke i mam pyszne ciastko z wiśniami z lidla!!

to juz 2tyg jak w domu nie ma go. Brak mi kogoś.... jeszcze nie poukładałam sobie w głowie ze wybrał inne życie......a ja dopowiem swoje na temat zarabiania i opieki czy to w Polsce czy to za granicą... jeżeli mąż znajdzie pracę za granicą to jestem w stanie zabrać dzieci i wyjechać... życie rodzin wielodzietnych skazane jest w Polsce własnie na wegetacje... my jakos dajemy rade ale juz 3miesiąc mąż pracy nie ma i robi się niebezpecznie mało kasy na przetrwanie...
u mnie dzis na obiad były pierogi z mięskiem:-) czekam aż mąż wróci z treningu i wypijemy kawke i mam pyszne ciastko z wiśniami z lidla!!

Femibion Natal 2
siadł mi zasilacz do laptopa i miałyśmy z Ninką detoks od kompka w domu
idę nadrabiać, bo nie wiem co się kompletnie u kogo dzieje 
Musisz się prosić o pieniądze na zakupy spożywcze...Nie ogarniam już tego Twojego męża,co mu w głowie siedzi