mala.di
Fanka BB :)
Black_Opal, niestety 3d nie jest tanie, z wizytą kosztuje mnie 350zł :/
w piątek się dowiem, czy to chłopak tam u mnie rozrabia, już mam wiedzieć na 100%![]()
normalnie sie nie wypowiadam w tym wątku, bo nie mam czasu nadrabiac wszystkich wpisów i odpisywać.... ale raz się wtrące
ja mam 3d robione w ramach nfz. nawet o to nie pytałam, nie prosiłam, a mi zrobili i takie już przy genetycznym. może więc dowiedzcie się, czy w Waszych miastach jest to możliwe. ja do lekarza chodze w Warszawie, do szpitala położniczego przy ul.madalińskiego (mokotów), jak coś polecam, jeśli ktoś mieszka blisko.
ja się doczekać nie mogę po 16.04 bo jadę znowu do tego specjalisty na podglądanie organów, jednak opis "zdrowa wątroba, piękny pęcherz" mnie bardziej rajcują
ja dzisiaj mam średni dzień, rano standardowo paw, w robocie po łokcie papierów, już mnie wywaliło ciążowo, ale tak jeszcze wyglądam "otłuszczona" niż spodziewająca się, hahha klienci patrzą na mnie spod byka
kupilam sobie książkę o Danucie Wałęsie, podobno rewelka, ale żeby mi się chciało czytac, ehh :-(
) i mniej wiecej od tego momentu przestalam odczuwac tez takie cos smiesznego w brzuchu, jakby skora mi sie napinala

.