Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no no pikantnie się robi 
, byłam też w rossmanie i nabyła rennie na zgagę. Tak na wszelki wypadek. Strasznie się męczę, nie mogę złapać oddechu :-(masakra
Doti ja Ciebie doskonale rozumiem, mi brakuje takich motylków w brzuchu, a jak widzisz, że się komuś jeszcze podobasz mimo ciąży, dzieci, zmęczenia, to jest super uczucie, mój mąż jest kochany i często mi mówi, że mnie kocha, że dla niego jestem atrakcyjna, ale brakuje mi właśnie tego niewiadomego, lekkiego napięcia, niedopowiedzianych słów... dobrze że na rocznicę ślubu planujemy jakiś wyjazd we dwójkę, bo chyba randek mi brakuje 

serio trzeba raz na jakiś czas siebie po rozpieszczać, bo w tym natłoku codzienności można zwariować
ja mam koszule z tamtej ciąży, ale wyglądam w nich jak w namiocie, mąż mi powiedział, że nie mam pakować torby w razie "w", bo znając nas to zaraz w szpitalu wyląduję, a ja sobie powiedziałam, że do szpitala idę tylko rodzić