sopelek, mój też tak mi mówił, byle 4 razy dziennie, jakoś tak poukładać dawki. Ja jestem jakaś nienormalna i panikara i wolę brać regularnie. W ogóle skłonność do przesady, nadmiernej gorliwości, pedantyzmu to mój duży problem. Gofry, moja miłość, szczególnie z bitą śmietaną i truskawkami:-)
reklama
No może i tak, ale to zawsze z apteki i firma sprawdzona. Mam nadzieję, że da radęsopelek, to zaszalałaś, ten z Lidla nie całe 50zł![]()
a do Lidla mam daleko i bez szofera ani rusz, i jakoś ostatnio stawiam na dostawę do domu 
kruszki
Fanka BB :)
a u nas trawka skoszona
pranie juz drugie sie suszy
ja siedze w2 salonie, wiatraczek wieje przyjemnie
u nas w sloncu prawie 30stopni! wyszlabym chwilke na dwor nogi poopalac ale zaraz zyly na rekach i nogach mi wychodza :/
teraz postaram sie zaczac ukladac w teczki posegregowane kilka tygodni temu papiery
na obiad dla mnie i corci bedzie watrobka z cebulka, a dla lubego nie wiem co bedzie bo nie przewidzialam ze On musi cos zjesc jak wroci z pracy hahaha
, moze jakas zupke marchewkowa czy cos zrobie szybciutko?! ooo to jest bardzo dobry pomysl
teraz postaram sie zaczac ukladac w teczki posegregowane kilka tygodni temu papiery
na obiad dla mnie i corci bedzie watrobka z cebulka, a dla lubego nie wiem co bedzie bo nie przewidzialam ze On musi cos zjesc jak wroci z pracy hahaha
mala.di
Ja od rana próbuje coś znaleźć w necie, ale mi nie idzie. Tylko wózek chyba w koncu znalazłam, ale nie ma opcji 'kup teraz' a licytacja konczy sie za 4 dni...no wiec zobaczymy czy cena bardzo nie podskoczy
najchetniej żywiłabym się kiślem, karpatką i truskawkami. na obiad w ogole nie mam pomyslow ostatnio... wczoraj np zjadlam tosty z serem i pomidorem a do tego odgrzalam sobie ziarna soi
nie moge znalezc zadnych fajnych stron z ubrankami dla dzieci... :-(
asiu, potrzebuje takiej maleciuteńkiej porady prawnej, jesli chce odwolac ta sprawe o alimenty na czas ciazy i pani jakas z sadu kazala mi napisac wniosek o wycofanie to wystarczy takie coś: http://www.wzorypism.net/pliki/sprawycywilne/Cofniecie_pozwu.pdf tylko ze bez tego uzasadnienia już?... bo w sumie nie wiem co mialabym tam napisac..

najchetniej żywiłabym się kiślem, karpatką i truskawkami. na obiad w ogole nie mam pomyslow ostatnio... wczoraj np zjadlam tosty z serem i pomidorem a do tego odgrzalam sobie ziarna soi

nie moge znalezc zadnych fajnych stron z ubrankami dla dzieci... :-(
asiu, potrzebuje takiej maleciuteńkiej porady prawnej, jesli chce odwolac ta sprawe o alimenty na czas ciazy i pani jakas z sadu kazala mi napisac wniosek o wycofanie to wystarczy takie coś: http://www.wzorypism.net/pliki/sprawycywilne/Cofniecie_pozwu.pdf tylko ze bez tego uzasadnienia już?... bo w sumie nie wiem co mialabym tam napisac..

kakakarolina, dzięki za linki. Ja to teraz jak mała dziewczynka, bo zawsze wiedziałam mniej więcej jaki rozmiar jest dla mnie, a teraz, jak mi się przytyło i jak mi macica żebra wypycha to wszystko do góry nogami stanęło
. Chyba faktycznie za luźno się zmierzyłam pod biustem i stąd ten dziwaczny wynik. Jeszcze raz dzięki. Linki zapisane na przyszłość.
A te serniczki wyglądają bosko. Zastanawiam się tylko, czy zamiast białego sera można użyć takiego gotowego twarogu do ciast? One są fajnie zmielone, a ja nie mam maszynki do mielenia… No i roboty mniej ;-).
Mart81, no proszę, jakie grzeczne dziecko. Szykuje w sobie wszystko tak jak ma być na przyjście na świat :-). Całe szczęście.
Summerbaby, ale ja Ci zazdroszczę tej Węgierskiej Górki
. Stare dobre czasy mi się przypominają, bo to takie śląskie tereny rekreacyjne. Sama jestem z Mysłowic i wracam wspomnieniami, jak to kiedyś było i jeździło się w tamte okolice.
sopelek, fajny termometr. Ale ten z Lidla o połowę ceny fajniejszy
. Mam nadzieję, że nie będzie o połowę gorszy
.
. Chyba faktycznie za luźno się zmierzyłam pod biustem i stąd ten dziwaczny wynik. Jeszcze raz dzięki. Linki zapisane na przyszłość.A te serniczki wyglądają bosko. Zastanawiam się tylko, czy zamiast białego sera można użyć takiego gotowego twarogu do ciast? One są fajnie zmielone, a ja nie mam maszynki do mielenia… No i roboty mniej ;-).
Mart81, no proszę, jakie grzeczne dziecko. Szykuje w sobie wszystko tak jak ma być na przyjście na świat :-). Całe szczęście.
Summerbaby, ale ja Ci zazdroszczę tej Węgierskiej Górki
. Stare dobre czasy mi się przypominają, bo to takie śląskie tereny rekreacyjne. Sama jestem z Mysłowic i wracam wspomnieniami, jak to kiedyś było i jeździło się w tamte okolice.Ja właśnie staram się go rozpracować. 3 pomiary temperatury na czole i wyniki: 37,2, 36,9, 36,9. Więc chyba nie najgorzej biorąc pod uwagę to, że wyczytałam że ma dokładność chyba 0,2 stopnia. Podobnie wychodziło zwykłym elektronicznym termometrem. Ogólnie ma kilka funkcji: pomiar temperatury przy czole, w uchu, powierzchni i pomieszczenia. Wydaje mi się, że będzie ok. U mnie w Lidlu też ich było od groma, więc chyba nie będzie problemu z kupieniem ich jeszcze przez kilka dni.”Olga RaQ” pisze:a co myslicie o tym termometrze z lidla??
sopelek, fajny termometr. Ale ten z Lidla o połowę ceny fajniejszy
. Mam nadzieję, że nie będzie o połowę gorszy
.mala.di, pozew możesz cofnąć bez zgody pozwanego aż do rozpoczęcia rozprawy a jeżeli z cofnięciem połączone jest zrzeczenie się roszczenia - aż do wydania wyroku. Pismo o cofnięciu pozwu nie musi mieć sformalizowanego charakteru, wystarczy, by odpowiadało ogólnym wymogom przewidzianym dla pism procesowych (zawierać oznaczenie sądu, pozwanego, powoda sygnaturę akt, treść żądania). Wniosek o cofnięcie pozwu nie musi zawierać uzasadnienia, takie jest moje zdanie.
u nas dzisiaj miało być chłodnej, a tu znowu 30..
z Laurką dopiero co wstałyśmy z drzemki popołudniowej, Młoda spała ponad 3 h, a ja 1,5h, ale takim snem, że jak mnie wołała "mamo", to ja myślałam, że to w śnie
chyba ten upał tak na mnie działa...
ale wczoraj fazę złapałam, oglądałam zdjęcia, a tam moje "pocesarkowe"
jak leżę plackiem z cewnikiem, mała Laurcia na mnie, z jednej strony radość, ale z drugiej strony strach, że to zaraz..
z Laurką dopiero co wstałyśmy z drzemki popołudniowej, Młoda spała ponad 3 h, a ja 1,5h, ale takim snem, że jak mnie wołała "mamo", to ja myślałam, że to w śnie
chyba ten upał tak na mnie działa... ale wczoraj fazę złapałam, oglądałam zdjęcia, a tam moje "pocesarkowe"
jak leżę plackiem z cewnikiem, mała Laurcia na mnie, z jednej strony radość, ale z drugiej strony strach, że to zaraz..mala.di
mala.di, pozew możesz cofnąć bez zgody pozwanego aż do rozpoczęcia rozprawy a jeżeli z cofnięciem połączone jest zrzeczenie się roszczenia - aż do wydania wyroku. Pismo o cofnięciu pozwu nie musi mieć sformalizowanego charakteru, wystarczy, by odpowiadało ogólnym wymogom przewidzianym dla pism procesowych (zawierać oznaczenie sądu, pozwanego, powoda sygnaturę akt, treść żądania). Wniosek o cofnięcie pozwu nie musi zawierać uzasadnienia, takie jest moje zdanie.
to dobrze, dziękuje;-) już sie balam ze znowu bede musiala leciec do rady prawnego by mi to pisał

reklama
kakakarolina
Dzag myślę, że możesz dać ser jaki lubisz. Ja kupiłam zwykły naturalny homogenizowany (zawsze to 3&tłuszczu a nie 78 jak mascarpone
)
)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 7
- Wyświetleń
- 1 tys
- Odpowiedzi
- 24
- Wyświetleń
- 3 tys
Podziel się: