haj:-)
Młody śpi więc chwila spokoju coś głowa mnie boli... deszcze pada najchętniej położyłabym się ale dzis w domu Angelinka została bo obudziła się z opuchniętym okiem, powieki nie mogła otworzyć
zadnej ropki nie widać, podałam jej wapno i zyrtec w kroplach.. do lekarza się nie dostałam bo juz o 9 nie było numerków! No nic jak zawsze sama lecze dzieci...
Dzis mam rozmowe wieczorem z Najstarszym na temat alimentów.... ojciec jego się domaga bym mu na konto płaciła ale może mi skoczyć... syn pełnoletni więc moge jemu na rękę płacić..
Olga ocet dobty na wszystko:-)
Domi kredyty hipoteczne to zabójstwo!! my mamy az 3
przez 1,5roku raty nam wzrosły o prawie o 1000zł!!
Sopelek koleżanka Dzag wyjasniła z L4 wszystko... nie znamy dnia i godziny kiedy ta instytucja nas nawiedzi... tzn napewno dopołudnia:-)
Młody śpi więc chwila spokoju coś głowa mnie boli... deszcze pada najchętniej położyłabym się ale dzis w domu Angelinka została bo obudziła się z opuchniętym okiem, powieki nie mogła otworzyć
zadnej ropki nie widać, podałam jej wapno i zyrtec w kroplach.. do lekarza się nie dostałam bo juz o 9 nie było numerków! No nic jak zawsze sama lecze dzieci...Dzis mam rozmowe wieczorem z Najstarszym na temat alimentów.... ojciec jego się domaga bym mu na konto płaciła ale może mi skoczyć... syn pełnoletni więc moge jemu na rękę płacić..
Olga ocet dobty na wszystko:-)
Domi kredyty hipoteczne to zabójstwo!! my mamy az 3
przez 1,5roku raty nam wzrosły o prawie o 1000zł!!Sopelek koleżanka Dzag wyjasniła z L4 wszystko... nie znamy dnia i godziny kiedy ta instytucja nas nawiedzi... tzn napewno dopołudnia:-)
).
ja głodna jestem, ale nie wiem na co mam ochotę, ehh ciężkie życie ciężarnej, na nic się zdecydować nie może 
..mam nadzieje że już się nie przydadzą...
..a ja dzis dziwnie sie czuje bo dzidziuś..wierci sie cały czas i to pewnie macha raczkami..bo ciągle w kroczu czuje..jej ruchy..i straszny ucisk na pecherz..prawdo podobnie odwrócona jest do porodu..i głowa mi uciska krocze.....wizyte mam dopiero 18...ale ...jak sie tak naczytam..o innych ze juz szyjki poskracane..lub rozwarcie..zaczynam sie bac..bo jak chodze..to...pobolewa mnie brzuch....
....pozdrawiam.wszystkie dziewczyny...potem..napisze cos więcej..jak uda mi sie znaleźc chwile..o co u mnie trudno...;-)uważajcie na siebie...