mala.di
Fanka BB :)
asia, z tamtym facetem co sie spotykałam to juz dawno i nieprawda. Chyba mi sie chwilowo zrobił jakiś uraz do facetów i wszystkich nienawidze 
irisson, ale te dzieci to mają pomysly

ja dziś w końcu niby poszlam kupic torbe do szpitala, tzn jej wyposazenie, a skonczylo sie na kupnie dwoch par leginsów, bluzeczki, spodni, a dla małej dwie pary różowych spodenek i jeszcze jedno body z truskawką :-). nigdzie na ciuchach nie moge znalezc sensownych śpioszków, pajacykow...czy jak to tam sie zwie, to z rękawkami, wiec body juz mam duzo za duzo a śpiochy jedne... w desperacji w sumie kupilam tez drugie, niby krotkie jak 50/56 ale szerokie strasznie
exotic, ja ostatnio ciągle jem pomidorówke wiec polecam ...alboo w sumie jak tak mysle, to zjadłabym kalafiorową

irisson, ale te dzieci to mają pomysly

ja dziś w końcu niby poszlam kupic torbe do szpitala, tzn jej wyposazenie, a skonczylo sie na kupnie dwoch par leginsów, bluzeczki, spodni, a dla małej dwie pary różowych spodenek i jeszcze jedno body z truskawką :-). nigdzie na ciuchach nie moge znalezc sensownych śpioszków, pajacykow...czy jak to tam sie zwie, to z rękawkami, wiec body juz mam duzo za duzo a śpiochy jedne... w desperacji w sumie kupilam tez drugie, niby krotkie jak 50/56 ale szerokie strasznie
exotic, ja ostatnio ciągle jem pomidorówke wiec polecam ...alboo w sumie jak tak mysle, to zjadłabym kalafiorową

upss...ale to przez to że późno spać poszliśmy wczoraj bo o 1. 
). Tak naprawdę to każdego mogą sprawdzić, nie tylko tych z "jedynką". Gdyby się zdarzyło, że przyjdzie ZUS a Wy zamiast siedzieć w domu (jeśli macie "jedynkę") gdzieś śmigacie na zakupach to jest problem, ale bez przesady. Trzeba przede wszystkim współdomowników uprzedzić, żeby za dużo nie paplali i nie mówili że żonie zachciało się nowych butów albo mama poszła do kina ;-). Mają mówić, że poszłaś do apteki, do pobliskiej piekarni i szybko dać Wam cynk, żebyście wracały ;-). Wszystko zależy od tych wizytujących, ale to, że "chory powinien leżeć" nie oznacza, że "ma być przykuty do łóżka". Nie ma co ściemniać, że się poszło do lekarza, bo taką wizytę trzeba udowodnić (kartoteka w przychodni).