Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

coś od wczoraj spina mi się mocniej brzuch, podejrzewam, ze ruch i upał robią swoje, no ale Nina mocno ruchliwa, ale to już sygnał, że dalej łatwiej nie będzie..
Zresztą M robiłby to po raz pierwszy (z zamiarem robienia samemu) i co by się nadenerwował to jego i moje (no i zajęłoby to sporo czasu, choć tym gościom też tyle zajmowało, bo jak się okazuje z tego co mówią sąsiedzi, to oni do nas przyjeżdżali o 11, 12 i siedzieli ze 4, 5h. Ja nie byłam w stanie ich pilnować, M w pracy i jeździł dopiero popołudniami, więc oni sobie robili trochę tak jakby na wakacjach byli). Na razie więc trwa u nas dziś malowanie. Być może góral, który robi sąsiadom różne prace naprzeciwko podejmie się dokończenia prac w łazience i wykafelkowania tarasu. Jestem po prostu oburzona postępowaniem tych dupków. Nie dość, że z dnia na dzień i nagle (jak już dostali większość pieniędzy za zrobione prace) zrezygnowali i nawet nie wprowadzili poprawek - bo nie wszędzie fugi są dobrze położone, to jeszcze zostawili zapasowe klucze w domku (bo byli dziś rano), zatrzasnęli garaż i pojechali
Co za idioci po prostu.Jeśli któraś z dolnośląskiego będzie chciała wiedzieć, kogo nie polecam, powiem bez cienia wątpliwości. Ale jestem wyczerpana tym wszystkim, takie sytuacje osłabiają kompletnie. Nie można obcym wierzyć i ufać, trzeba od razu jasne zasady postawić, nie ważne czy ktoś jest miły czy nie.Bo potem wychodzi taka sytuacja, jak u nas.
hej dziewczyny ja ostatnio wogóle nie mam czasu tu zaglądac :-( ale coś przypadkiem przeczytałam że dziewczyny z warszawy planują się spotkac. Wiec jestem ciekawa kiedy i gdzie?? Proszę o jakieś info może akurat znajdę czas.;-)