no niby lipa teraz pyli, jak pomyślę o kolejnych lekarzach, to mnie cholera bierze, no nic muszę poszukać jakieś dobrej poradni dziecięcej gdzieś koło nas
mojej wypłaty dalej nie ma, jest nadzieja że o 18 będzie, jak nie to poniedziałek 
Marcia to jej drugie lato i wcześniej tak nie miała, ehh dzięki czyli jednak nie przesadzam, bo już mnie mama nastawia, że nadgorliwa się zrobiłam
mojej wypłaty dalej nie ma, jest nadzieja że o 18 będzie, jak nie to poniedziałek 
Marcia to jej drugie lato i wcześniej tak nie miała, ehh dzięki czyli jednak nie przesadzam, bo już mnie mama nastawia, że nadgorliwa się zrobiłam

Ostatnia edycja:
Serio, tak juz dobry miesiac, ale nie "chwalilam sie" bo juz mi wszyscy w pracy wystarczajaco nad WIELKIM brzuchem sie trzesa, i polozna ostatnio tez. Ale juz niedlugo laski, mi to by nawet 3 tyg styklo, nie obraze sie;-)
Teraz w poniedzialek idziemy na zajecia adaptacyjne, tylko ze nasz przedszkolak, wiec my calkiem swiezaki, na trzesacych nogach szlam na zebranie
A poniedzialkiem podjarana jestem jak ten Remik chyba, bo bedziemy mierzyc na nim mundurki szkolne aaaaaa
A na rozpoczecie roku 12 wrzesnia pojdziemy juz cala ekipa, bo i siastrzyczka juz bedzie i babcia, ja to chyba sole trzezwiace sobie wezme:-) Nawet nie przypuszczalam, ze takie to ekscytujace. Wiec Ty z cenzurki to wogole musisz leciutka nad podlaga lewitowac z dumy