reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2012

o matko i córko! ale jaja, normalnie mam ciary... Dzag trzymaj się dziewczyno, Tymek nie spiesz się aż tak chłopaku! Trzymamy kciuki, jesteśmy z Wami!

reklama
a ja właśnie z tego stresu pożarłam wiaderko bobu i teraz siedzę i kminię: a jakby się tak teraz zaczęło u mnie? to prze****ne.. tak po wiadrze bobu!! :szok::szok::-D

katjusza, bób kocham miłością dozgonną...ale w ciąży mnie od niego odrzuca:-(

kakakarolina, Dzag brakuje tylko 1 dnia do skończonego 37 tc. Zakłądając, że miała wcześniejszą owlulację dziecko jest donoszone i gdyby nie ten jeden dzień urodzonę w terminie, wiec myślę, że ubranka 50 nie będą potrzebne.

katjusza77 Tak po wiaderku faktycznie nie ciekawie :p

marcia331 Ja też sie jakoś nie umiem zdecydować ,choć łózeczka narzie 2 mi sie podobaja gorzej z pościelą to juz kompletnie nie wiem ja wybrać :/

Podobno takich burz ma być sporo wiec jak tak bd po kazdej to szybko sie rozpakujemy :p

Asia ja właśnie prasuję rozmiar 50 dla mojego donoszonego dziecka z 40tc były w sam raz;-):-) odpuszczam tylko 44 w razie w M wyprasuje

Kajtusza :-D:-D:-D:-D ja też zjadłam własnie bób ale rodzić nie zamierzam ja to w ogóle swój poród czuję, że przenoszę i luz mam

Jezu oderwalam sie od forum na 2 godziny a tu takie Newsy !!!

Dzag trzymamy kciuki za Ciebie i Malenstwo !!!

Ja w tym czasie zdazylam powiesic pranie ktore od wczoraj wieczora zalegalo w pralce oraz przyjechaly mebelki do pokoju babelka ;) po weekendzie je zlozymy i w koncu bede mogla poukladac wszytko w szafie;)

dzieki dziewczyny za wypowiedzi napewno bede sie obserwowac dokladnie teraz....

Kruszki - czy wszytko u Ciebei wporzadku? daj znac...

reklama
co do golenia dziewczyny to zatrudnilam ostatnio meza hahaha bylo smiechu co nie miara mial mine jakby przeprowadzal operacje na otwartym sercu, byl bardzo delikatny i przerazony haha... przejechal po wierzchu i zapytal '' a tutaj tez sie golisz?'' chodzilo o wargi sromowe, a ja na to a Ty pierwszy raz widzisz moja myszke nago ze sie glupio pytasz ....
ale dobra okazja do posmiania sie, musze przyznac ze koncowe dzielo bylo na 4+ wiec nawet dobrze poszlo :p

Do góry